Wpis z mikrobloga

Jak tam trejdingowe świry? Jak tam wasza przygoda z rynkami kapitałowymi?

Ja właśnie zamykam konto na #xtb . Może I straciłem równowartość nowego samochodu. Ale przynajmniej zapłaciłem 10k podatku od zysków kapitałowych! Polecam!

#trading212 #gielda #akcje #bitcoin #forex
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@ivan777 tez mam wrażenie, że większość to tu zarabia, ale potem pojawiają się posty o kręceniu kółeczek z zyskiem rzędu 200zl xD

Wykop to ciekawe miejsce, żeby śledzić nastroje aktualne ciekawe spółki, ale statystyka tych co zarabiają jest pewnie taka jak w kraju, czyli 74% traci
  • Odpowiedz
@ivan777: inwestuję od 5 lat na GPW i własnie pykło prosto licząc 150% zwrotu na IKE. Portfel USA prowadzę drugi rok i obecnie 5% na plusie. Pracuję jako robol, kupuje dobre spółki, etfy i rzadko sprzedaję, spekuluję z nudów małymi kwotami ale tylko na lewarowanych ETFach i jakoś się żyje pomali.
  • Odpowiedz
@ivan777: wystarczylo sie zastanowic ze jezli trump w-----e z EU to sami bedziemy musieli sie porodukowac. Rafako mi zrobilo 140k w 1 dzien. Czekalam tylko na spadki.

Juz pisalam ze te wszystkie kreseczkowe/swieczkowe analizy można sobie w dupe wsadzic jezeli malpa jednym postem potrafi cala gospodare na świecie w-----c do gory nogami
  • Odpowiedz