Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Neet to błogosławieństwo i cieszę się, że go miałem. Na początku nie miałem co ze sobą zrobić, ale potem doceniłem ten czas. Czas wolny jest darem, który trzeba wykorzystać. Neetowałem trzy lata i w tym czasie ograłem wiele gier, przeczytałem wiele książek, obejrzałem wiele filmów, wykorzystywałem piękną pogodę na spacer, nawet jak musiałem finansowo zaciskać pasa. Każdy potrzebuje takiej złotej wolności chociaż pół roku w życiu. Wtedy człowiek ładuje baterie i ma taki dodatkowy bonus wakacji, gdzie można się wyspać i coś ze sobą zrobić.
Jeśli teraz ktoś neetuje czytajac ten wpis, nie marnuj dnia. Idź na kawę, nawet najtańszą, przypomnij sobie w jaką grę planowałeś zagrać, nie mając np w szkole czy poprzedniej pracy czasu, by ją odpalić. Teraz pracuję już ponad dwa lata, ale dzięki trzem latom totalnej laby nie czuję teraz zmęczenia i wypalenia. Polecam ten stan nawet na dwa miesiące.

#neet

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
nieugięty-społecznik-73: A co jeśli nie stać mnie na najtańszą kawę i szkoda mi czasu na gierki, które bezlitośnie kradną czas, nie dając nic wartościowego w zamian? Twoim zdaniem neet to błogosławieństwo, a bez pieniędzy to przekleństwo - istnieje druga strona medalu.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz