Aktywne Wpisy

fejka +216
Wspieraj lokalnych rolników mówicie?
Kupiłem właśnie truskawki bezpośrednio od rolnika, pytam ile kg w koszyku mniej więcej? Łoo Panie, ponad 2kg na spokojnie. Biorę. Przychodzę do domu, ważę. 1,4kg. Zapłacona oczywiście stała kwota "za koszyk". No dobra trudno, może taki koszyk trafiłem.
Druga rzecz, na wierzchu piękne, czerwone, duże truskawki a pod spodem po przesypaniu w domu co druga spleśniała xD
Dlaczego
Kupiłem właśnie truskawki bezpośrednio od rolnika, pytam ile kg w koszyku mniej więcej? Łoo Panie, ponad 2kg na spokojnie. Biorę. Przychodzę do domu, ważę. 1,4kg. Zapłacona oczywiście stała kwota "za koszyk". No dobra trudno, może taki koszyk trafiłem.
Druga rzecz, na wierzchu piękne, czerwone, duże truskawki a pod spodem po przesypaniu w domu co druga spleśniała xD
Dlaczego

curiousboi +239
Deski sosnowe sztuk 6 na burty - 150zl
2x dekoral lazurowy błękit 1x biały = 120zl
Vidaron do desek + czarna farba na rdzę = 220zl
nowe śruby nakrętki = plus minus 70zl
Papiery ścierne, rozpuszczalniki i najtańsze pędzle z action = plus minus 60zl
Może
2x dekoral lazurowy błękit 1x biały = 120zl
Vidaron do desek + czarna farba na rdzę = 220zl
nowe śruby nakrętki = plus minus 70zl
Papiery ścierne, rozpuszczalniki i najtańsze pędzle z action = plus minus 60zl
Może

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#gry #pcmasterrace #konsole #gta
źródło: Screenshot 2025-05-02 at 15-29-42 Grand Theft Auto VI is Now Coming May 26 2026 - Rockstar Games
Pobierz@wujekstarszy: co ty pieprzysz gościu XD Zaraz deweloperuchów do lekarzy zaczniesz przyrównywać.
@wujekstaszy: CDP potrzebował 4 lat, by wydać grę z kompletnie nowego IP (Cyberpunk). From potrzebował 5 lat na Elden Ring. Ale wiadomka, Rockstar to coś wyjątkowego, metafizyka, spotkanie z najwyższym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
cooo, policz sobie ile czasu minelo od tego pierwszego cinematica do premiery xd
@Foxing Wypuścić grę i stracić kilkadziesiąt procent na akcjach z powodu tak zepsutej grywalności to żaden wyczyn.
rockstar to nie jest ubisoft, activision, RGG, from software i tak dalej
@aleroc: Co mnie obchodzi cinematic, mnie obchodzi dev time xD
@aleroc:
źródło: 55b20dbd3cdaa794de84dce2e9d6751e1469be18fc8072dfe835e3a27948030a
Pobierzoni sa tak dobrzy ze zamordowali cala konkurencje ze nawet nikomu sie z nimi nie chce rywalizowac (saints row martwe, true crime martwe, mafia to nisza)
wydali jedna z lepszych arcadowych serii scigalek, stworzyli doskonala kontynuacje maxa payne, gra o westernie? seria RDR i dlugo, dlugo nic
manhunt? swietny bully? doskonale
ale czego sie spodziewac po gosciu
@ItsyBitsyPajonk: mam nadzieje, ze w polowie gry odstrzela bialego i dupiasta latynoska znajdzie czarnego bulla
https://www.youtube.com/watch?v=P99qJGrPNLs
@przemytni-azbestu: Był jako koncepcja i trailer. Grę tworzyli od +/- 2016.
@Foxing: jak 4 lata? z 8 przynajmniej