Wpis z mikrobloga

• 445
bo tworzenie takiej gry zajmuje dwa tygodnie

@wujekstaszy: CDP potrzebował 4 lat, by wydać grę z kompletnie nowego IP (Cyberpunk). From potrzebował 5 lat na Elden Ring. Ale wiadomka, Rockstar to coś wyjątkowego, metafizyka, spotkanie z najwyższym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 382
@Foxing:

CDP potrzebował 4 lat, by wydać grę z kompletnie nowego IP

cooo, policz sobie ile czasu minelo od tego pierwszego cinematica do premiery xd

From potrzebował 5 lat na
  • Odpowiedz
@ItsyBitsyPajonk: nie, nie zabrania ale oni maja inna filozofie i sie tego trzymaja, chca robic jak najwieksze gry ktore beda benchmarkiem dla wszystkich innych, dlatego nie wydaja co roku flip asset 12
rockstar to nie jest ubisoft, activision, RGG, from software i tak dalej
  • Odpowiedz
  • 13
cooo, policz sobie ile czasu minelo od tego pierwszego cinematica do premiery xd

@aleroc: Co mnie obchodzi cinematic, mnie obchodzi dev time xD

no tak i dalej uzywaja assetow z demon souls
  • Odpowiedz
@ItsyBitsyPajonk: @Foxing ale to sa fakty xD pokazcie mi chociaz jedna gre ktora im nie wyszla
oni sa tak dobrzy ze zamordowali cala konkurencje ze nawet nikomu sie z nimi nie chce rywalizowac (saints row martwe, true crime martwe, mafia to nisza)
wydali jedna z lepszych arcadowych serii scigalek, stworzyli doskonala kontynuacje maxa payne, gra o westernie? seria RDR i dlugo, dlugo nic
manhunt? swietny bully? doskonale
ale czego sie spodziewac po gosciu
  • Odpowiedz
@Foxing: biorąc pod uwagę doniesienia z branży, to raczej upychają woke propagandę na potęgę i czasu im nie starczyło

@wujekstarszy: co ty pieprzysz gościu XD Zaraz deweloperuchów do lekarzy zaczniesz przyrównywać.

@ItsyBitsyPajonk: mam nadzieje, ze w polowie gry odstrzela bialego i dupiasta latynoska znajdzie czarnego bulla
  • Odpowiedz
@Foxing: dobra gra kosztuje. Oni mają swoją wizję i to też kosztuje. Przy ich grach bawię się tak sobie ale widzę na co tam idzie forsa.
  • Odpowiedz