#kononowicz to #patostreamy #kononowicz To #patostreamy zielony ja pamiętam twój benzoszał, pod postami sprzed paru lat, jak to jednej fundacji przyznano, a twojej tam jednej z 8 czy 10 nie jak co roku, zacząłeś coś nawalać w podobnym tripie jak jeden jegomość stąd, jak to możliwe, teraz raka "wszyscy" dostaną, podobne teksty waliłeś, co ostatnio jak wśród mieszkańców terenów wokół elektrowni jądrowych, wszystkim wzrosła niespotykana dotąd liczba zachorowań na raka, ciekawe, że pracownikom nie? :D anyway nie chce mi sie dziś tego szukać 2 raz, łączy was (stąd wspiera ten łeb twój kanał) natomiast jedno, jakakolwiek forma odrzucenia czy krytyki i odrzucenia, bo tego nieraz obaj doznaliście wprost, dla zielonego (dla mnie to coś pieknęgo jak czytałem te posty po odrzuceniu przyznania dotacji) w tym małym, łysym, podstarzałym, bez dzieci, bez dziewczyny, uważając sie za wielkiego działacza spoólecznego, siędząc w pokoiku na kompie u staego w pokoju na dywaniku w drogi (huraaaa mam prawo jazdy :D) no to musiało zaboleć, ale co doznał CEO w porównaniu do tego co miał w szkole, owszem, krótki pieniądz, high life, fajne fury, spa, hotele i cyk mur meton z rzeczywistośćią. Chłopie ile byś nie opłacał trollów, ile byś wszystkim nie opłacał hoteli itd., ile byś nie wspierał zielonemu kanału, kłamałeś, byłeś kłamcą i kłamcą zostaniesz, wykorzystawilscie tego przyglupa szympansa, co tez jakies pierdoły powielał na temat pewnej osoby z grubsza: nigdy nie byłem na barana żadnej grupce na discordzie, nigdy nie byłem na czyjeś grupce przelewów co @olgieranotv dobrze we, nie wiem , jaki ma nick bo pisze na Wordzie Ty ćwoku wykorzystałeś mnie jako osobe, z którą miałem konflikt do wrzucenia screena z waszej sprawy z Łukaszem mialem wiele sporów, mam mu od ch wiele rzeczy złego, on miał mi też, wiele rzeczy sobie prywatnie wyjaśniśliśmy, ja o wielu rzeczach nie nie wedziałem, czika dalej i inni nicolas p------i, że ja nawalam dalej, ku... był powód jak coś jest nie tak to sobie pogadamy, ale troche ch wiesz jak było za kulisami Pato TV ja ci powiem tak, bylem wiele wiele lat z kobietą od siebie wiele lat i nie żałuje ale ty co robisz błaźnie, jak bym wkleił to co na insta waliłeś :D ch wam w d ogólnie, Sławek moźesz se opłacać hotel i twoja baba może se gadać za uchem (oncki, oncki dawaj go) nigdy w życiu godności nie kupisz na podsumowanie: Łukasz nie ma siostry, za to ty masz brata z fetyszem :D
#kononowicz To #patostreamy
zielony ja pamiętam twój benzoszał, pod postami sprzed paru lat, jak to jednej fundacji przyznano, a twojej tam jednej z 8 czy 10 nie jak co roku, zacząłeś coś nawalać w podobnym tripie jak jeden jegomość stąd, jak to możliwe, teraz raka "wszyscy" dostaną, podobne teksty waliłeś, co ostatnio jak wśród mieszkańców terenów wokół elektrowni jądrowych, wszystkim wzrosła niespotykana dotąd liczba zachorowań na raka, ciekawe, że pracownikom nie? :D
anyway nie chce mi sie dziś tego szukać 2 raz, łączy was (stąd wspiera ten łeb twój kanał) natomiast jedno, jakakolwiek forma odrzucenia czy krytyki i odrzucenia, bo tego nieraz obaj doznaliście wprost, dla zielonego (dla mnie to coś pieknęgo jak czytałem te posty po odrzuceniu przyznania dotacji) w tym małym, łysym, podstarzałym, bez dzieci, bez dziewczyny, uważając sie za wielkiego działacza spoólecznego, siędząc w pokoiku na kompie u staego w pokoju na dywaniku w drogi (huraaaa mam prawo jazdy :D) no to musiało zaboleć, ale co doznał CEO w porównaniu do tego co miał w szkole, owszem, krótki pieniądz, high life, fajne fury, spa, hotele i cyk mur meton z rzeczywistośćią.
Chłopie ile byś nie opłacał trollów, ile byś wszystkim nie opłacał hoteli itd., ile byś nie wspierał zielonemu kanału, kłamałeś, byłeś kłamcą i kłamcą zostaniesz, wykorzystawilscie tego przyglupa szympansa, co tez jakies pierdoły powielał na temat pewnej osoby
z grubsza: nigdy nie byłem na barana żadnej grupce na discordzie, nigdy nie byłem na czyjeś grupce przelewów co @olgieranotv dobrze we, nie wiem , jaki ma nick bo pisze na Wordzie
Ty ćwoku wykorzystałeś mnie jako osobe, z którą miałem konflikt do wrzucenia screena z waszej sprawy
z Łukaszem mialem wiele sporów, mam mu od ch wiele rzeczy złego, on miał mi też, wiele rzeczy sobie prywatnie wyjaśniśliśmy, ja o wielu rzeczach nie nie wedziałem, czika dalej i inni nicolas p------i, że ja nawalam dalej, ku... był powód jak coś jest nie tak to sobie pogadamy, ale troche ch wiesz jak było za kulisami
Pato TV ja ci powiem tak, bylem wiele wiele lat z kobietą od siebie wiele lat i nie żałuje
ale ty co robisz błaźnie, jak bym wkleił to co na insta waliłeś :D
ch wam w d ogólnie, Sławek moźesz se opłacać hotel i twoja baba może se gadać za uchem (oncki, oncki dawaj go) nigdy w życiu godności nie kupisz
na podsumowanie: Łukasz nie ma siostry, za to ty masz brata z fetyszem :D