Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +142
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie

źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
PiersiowkaPelnaZiol +107
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Chcę trochę "odczarować" rynek i nie budować kolejnej kopii tindera. Nie chcę kolejnego masowego swipowania, ghostowania, zbierania lajków na instagramy, ogłoszeń prostytutek i fejkowych kont.
Jestem na etapie definiowania wymagań. Lubię waszą społeczność, chciałbym pomóc szczególnie samotnym facetom masowo ghostowanym i olewanym przez kobiety na tych aplikacjach maksymalnie skupiających się na wyglądzie.
Mówcie co wam się z tego nie podoba, co byście zmienili i co byście dodali:
1. Rejestracja i profil użytkownika
Obowiązkowa weryfikacja selfie (anty-fejk)
Wypełnienie krótkiego profilu osobowościowego (pasja, zainteresowania, wartości) - z góry określone rubryki, które trzeba wypełnić konkretną treścią, a nie w sekcji "o sobie" opisywanie jakich facetów nie lubię
Brak widocznej liczby lajków, brak "popularności" na profilu
2. System dopasowywania
Codziennie tylko kilka (np. 3-5) dopasowań, bazujących na wartościach i zainteresowaniach, nie tylko zdjęciach
Brak nieskończonego swipe'owania
Możliwość dopasowania na podstawie "celu" (np. "Szukam przyjaźni", "Szukam relacji", "Chcę poćwiczyć rozmowy")
Możliwość dopasowywania przy użyciu analizy AI profili o zbieżnych zainteresowaniach, cechach osobowościowych
3. Rozmowy i interakcje
Automatyczne pytanie otwierające rozmowę (np. ciekawostka, temat rozmowy, czyli bot rzuca randomowe pytanie, na które obie strony muszą odpowiedzieć, np. "czy lubisz podróżować i którą podróż wspominasz najlepiej?")
Delikatne przypomnienia, żeby odpisać lub zamknąć rozmowę z szacunkiem ("Hej, czy chcesz zakończyć rozmowę? Kliknij: Podziękuj i zakończ" żeby uniknąć niekończącego się "zbierania pokemonów" i uciętych rozmów)
Brak ghostowania – prowadzenie maksymalnie jednej relacji w jednym czasie, czyli blokujemy możliwość pisania z 10. typami na raz.
4. Rozwój osobisty użytkownika - tutaj mam największy znak zapytania i chętnie wysłucham waszych rad. Jakieś statystyki rozmów, spotkań?
Wyświetlanie osiągnięć (np. "Odbyłeś 10 rozmów", "Podziękowałeś 5 osobom za rozmowę")
5. Bezpieczeństwo i komfort
Moderacja treści: zero ogłoszeń typu "sugar baby" czy prostytutek
Łatwe zgłaszanie nadużyć
Opcjonalny tryb "niewidzialny" – ukrywanie profilu, dopóki sam nie wyrazisz zainteresowania kimś
6. Monetyzacja. - niestety apka musi się za coś utrzymać, a ja nie wygrałem w totolotka :(
- utworzenie profilu i korzystanie z darmowego pakietu funkcji 9,99 zł / mies.
- jedno połączenie się w parę ponad pakiet podstawowy 1 zł
Czy te kwoty są dla was akceptowalne? Dodam, że chcę postawić na jakość, a nie ilość połączeń w pary więc nie zakładam "swipowania" i masowego "matchowania" jak przy innych apkach.
Zachęcam do dyskusji.
#kiciochpyta #tinder #badoo #przegryw
źródło: Zrzut ekranu 2025-05-02 132325
PobierzA faceci chcą wydymać cokolwiek, co nie jest niżej niż dwa poziomy od ich własnego, bo jest nadpodaż ¯\(ツ)/¯
tagi w zainteresowaniach ktore mozna tworzyc
Dycha miesięcznie to żaden koszt, jeśli apka będzie sprawnie działać tak jak w założeniach.
Trzymam kciuki za powodzenie (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Najbardziej mnie właśnie martwi, że wypełnienie np 10 formularzy przez facetów to 0 wysiłku, a jak kobieta będzie miała wypełnić 10 formularzy to po prostu pójdzie
Opłata jest równa dla wszystkich. Nie ma lepszych i gorszych. Zarówno kobieta jak i mężczyzna chce kogoś poznać. Liczę na to, że taka śmieszna nawet opłata odstraszy żartownisiów i autorów wszelkiej maści "projektów".
A wymóg wymiany minimum 10 wiadomości z obu stron zanim pokażą się zdjęcia ma sens według Ciebie?
to jeszcze mają za to płacić ( ͡º ͜ʖ͡º).
Komentarz usunięty przez autora
Na pewno chciałbym usłyszeć o dalszych postępach i jak to się rozwinie więc wołaj.
Mam nadzieję że projekt będzie miał wzięcie.
Możesz wziąć inspiracje też z takiej apki Slowly fajna używałem