Dać ci całą listę odklejencow z afd z ich wypowiedziami? Chcesz to mogę ją pomieszać z wypowiedziami hitlerowcow i będziesz mógł sobie zagrać w grę polegającą na próbie ich odróżnienia
@jadepobiegac: @falden bo tam chodziło o głosowania w PE ws. Polski w różnych sprawach i wtedy AFD głosowało na korzyść Polski np. głosowanie ws. odebrania Polsce prawa veta, ówczesna opozycja czyli PO, Lewica, Polska2050 i PSL poparły tę rezolucję, a np. AFD wręcz przeciwnie. Były też inne głosowania ws. np. odebrania środków Polsce gdzie AFD paradokslanie również zagłosowała przeciwko. Dla Polaków niestety nie jest ważne to jak politycy głosują,
@falden: Mi się wydaje, że wykopki woleliby żeby wszystkie partie w UE miały te same poglądy, we wszystkim się zgadzały i wszystkie głosowania przechodziło 100% głosami ZA.
#konfederacja #polityka #bekazkonfederacji #mentzen
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkrajny to tam jest głównie Gauland, który lubi czasem wyskoczyć z jakąś sentencją o ,,dzielnych chłopcach z Wermachtu''. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tyle tylko, że typek jest w wieku Korwina i obecnie bardziej robi za ekscentrycznego dziadka niż za poważnego polityka.
Jesteś konfocapem czy na głowę upadłeś?
Dać ci całą listę odklejencow z afd z ich wypowiedziami? Chcesz to mogę ją pomieszać z wypowiedziami hitlerowcow i będziesz mógł sobie zagrać w grę polegającą na próbie ich odróżnienia
Dla Polaków niestety nie jest ważne to jak politycy głosują,
@Chris_Karczynski Ty kolejny widzę po lobotomii
No elo.