Aktywne Wpisy

self-aware +54

mickpl +345
Wiem, że wielu kolekcjonerów kurnikowców zakłada, że z tym antyspekulacyjnym podatkiem od 3 mieszkania to zaraz ucichnie i tyle z niego będzie.
Otóż nie. Jak już temat chwycił to teraz będziemy go grzali do skutku.
Będziecie płacili progresywny, antyspekulacyjny podatek i będziecie szczęśliwi.
#nieruchomosci
Otóż nie. Jak już temat chwycił to teraz będziemy go grzali do skutku.
Będziecie płacili progresywny, antyspekulacyjny podatek i będziecie szczęśliwi.
#nieruchomosci
Pisałem już dawno, że niezależnie od naszych prywatnych opinii, przy obecnym rządzie z punktu widzenia dobrych relacji ze Stanami prezydent powinien być z PiSu. Trump to pamiętliwy człowiek i w ilu by językach nie mówił elokwentny Rafałek, zawsze będzie dla niego tylko lewarem na smyczy eurokratów, co najwyżej zastępcą Tuska bez żadnej mocy sprawczej.
#polityka #bekazlewactwa #wybory #debata #trump #usa
źródło: 20250502_125925
PobierzSam nie wierzyłem w spotkanie Trump Nawrocki ale wstałem rano i szok xD
@EnzoMolinari: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: dariusz-matecki
PobierzGdyby Rafał tam był zamiast Karola to dla PO byłby wielki sukces a PiS by miał ogromny ból anusa jak dziś ma PO
Taka prawda
Dwa dzikie plemiona xD
Do kolekcji przygłupów niech jeszcze z Orbanem i Fico niech się spotka
@EnzoMolinari: Przecież ty jesteś jednym z najbardziej aktywnych pisowców na wykopie chowającym się za konfederacją xd
Komentarz usunięty przez moderatora
Więc czyżby Nawrocki miałby być prezydentem który nie potrafi się z nikim dogadać po za polską?
Niech żyje suwerenna rzeczpospolita xD
w tvn24 na pierwszej stronie jest artykuł "które zdjęcie jest fałszywe?" pokazane są dwie fotki, z nawrockim i bez niego, z jakimś facetem na jego miejscu. prowadzona jest dyskusja jakoby to zdjęcie z nawrockim było fotoszopkiem. dyskutowane są szczegóły typu "mężczyzna na zdjęciu bez nawrockiego jest słusznej tuszy".
dalej mamy artykuł pt. "zdjecie nie załatwi sprawy" oraz wywiad z Hołownią "czy nawrocki załatwi coś dla Polski,