Wpis z mikrobloga

ALe sie dzisiaj wkurzylem.MIalem 40zł na koncie i nie wiedizalem ze juz mi sie skonczyla waznosc gigabajtow na internet i wszystko zezarlo przy chwilowym uzytkowaniu neta.

Aktualnie mam w orange. Jaka sieć jest najlepsza pod wzgledem internetu, ale tak zebym mogl miec konto wzne rok, bo malo dzwone i nie oplacami sie placic 30zl co miesiac

#orange #play #siecikomorkowe #tmobile #plus #pytanie #pytaniedoeksperta #njumobile #mobilevikings #
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@essos: Orange i Plus dają internet za doładowania ale jego ważność jest bardzo krótka. W Orange 2,5 GB za 5zł doładowania ważne 2 dni. Takiej oferty nie znajdziesz.
  • Odpowiedz
  • 1
@ChlopoRobotnik2137: Kurde faktycfznie dobra opcja, a wiesz jak niedawno zyebałem? Mialem uzbeirane przez pare lat jakeis 750gb i... wszystko mi niedawno przepadło, skonczylo sie konto wazne rok, i nie przedluzalem tego od razu (koszt 30zł) tylko po 5zł malem sobie doladowywac co pare dni az mialem dojsc do 30 i sobie ewentualnie rpzeduzyc, ale troche tez sie zastanaiwalem ad inną siecią z tego wzgledu ze zabrali opcje 1zł za 1
  • Odpowiedz
  • 0
@piotrek2555: Mozesz mi wytłumaczyc bardziej p oludzku o czym jest ten lejek?
I czy da sie przenieść numer online?
Jeśli chodzi o zasięg to nie ma tam problemow?
  • Odpowiedz
@essos: Ja numer przeniosłem do orange flex, skorzystałem z promki SIEMAFLEX , potem do orange free i kolejny msc za darmo, potem smsem do nju karta. Czyli tak: do 19zł płacisz według cennika 0.39gr/MB/SMS/MINUTA/MMS w kraju, potem po osiągnięciu 19zł nie są naliczane opłaty i masz wtedy 20gb do wykorzystania, potem lejek.
  • Odpowiedz