Wpis z mikrobloga

• 97
@splinter96: To tak samo jak z tymi tekstami o „lewactwie”. Możesz być konserwatystą z krwi i kości (czyli nie populistą) albo centrystą. Nie jesteś za Konfederacją ? To ch—- „lewaku” xD
Ta gospodarka strasznie lewicowa jest. Nie to co Białoruś.
  • Odpowiedz
@Sin-: ja już widziałem tu takich, co twierdzili, że Trump, Konfa czy AfD to nie jest prawdziwa prawica tylko spisek, żeby ośmieszyć Brauna i tego typu wynalazki
  • Odpowiedz
@Yahoo_: To nie była prawdziwa prawica? Kurde. Ciekawe kogo namaszczą jak Braun też zacznie być tym „lewakiem”. Chyba tylko Putin zostanie na placu boju.
Trzeba współczuć. Opcje im się drastycznie kurczą :(
  • Odpowiedz
@splinter96 No faktycznie walki botów na Twitterze są tak bardzo ekscytujące... Ziew. Opłacani dziennikarze mogą sobie pisać co chcą, ale jeśli media głównego nurtu tego nie podchwyca to przekaż się nie przebije
  • Odpowiedz
@wacek-tymczasowy 0
@Yahoo_: dzięki że mnie wywołałes do tablicy, czuję się zaszczycony że moje odpowiedzi są screenowane i utrwalane. Już się tłumaczę: Zauważyłem już wiele lat temu że środowiska żydowskie tworzą sobie same "prawicę" na arenach politycznych różnych (jeśli nie wszytskich) państw po to aby tym łatwiej bezboleśnie
  • Odpowiedz
@Yahoo_: loooo. Ale Black Mirror poszedł. Tam gość na jakiś tabsach leci ostro. Trzeba było go się zapytać dlaczego jak „Żydzi i lewactwo” rządzą to jeszcze ZUS płacimy? xD

Z tym ZUSem to takie heheszki historyczne gdyby ktoś nie wiedział bo nazisci kazali Żydom płacić składki ubezpieczenia społecznego podczas wojny.
  • Odpowiedz
@splinter96 ten Patryk strasznie skręcił w prawo xD. Jeszcze nie dawno chciał startować z listy lewicy w wyborach samorządowych - ale go nie chcieli. Może teraz liczy na miejsce na listach PiS -> wcale się nie zdziwię bo to jednak typ który pracować normalnie nie chce, raczej liczy na utrzymanie takie jak ma Śpiewak i udawać że coś cos robi.
  • Odpowiedz