Aktywne Wpisy

francopolo +1298
#mecz #reprezentacja
Panie Robercie ma Pan moje poparcie i szacunek. Może i późno ale szanuje. Plusy poparcia dla Pana Roberta.
Panie Robercie ma Pan moje poparcie i szacunek. Może i późno ale szanuje. Plusy poparcia dla Pana Roberta.

źródło: 505614350_1124894452999308_7158031519119070687_n
Pobierz
francopolo +499
#mecz #reprezentacja
Przypomnijmy co młodszym, dlaczego nasz Gladiator nie zagrał w 2018 roku. Żadna kontuzja podczas siatkonogi.
Nawałka był w 2018 już miękką fają i zamiast posłuchać się swoich doradców - przeprowadzić treningi zgodnie z założeniami w ostatnich dniach przed rozpoczęciem mundialu na zgrupowaniu - dał się namówić naszej "starszyźnie" na odpuszczenie i zaproszenie swoich rodzin.
Nasz Mr Blachotrapez po pijaku doznał kontuzji podczas popijawy, spadł ze schodów
Przypomnijmy co młodszym, dlaczego nasz Gladiator nie zagrał w 2018 roku. Żadna kontuzja podczas siatkonogi.
Nawałka był w 2018 już miękką fają i zamiast posłuchać się swoich doradców - przeprowadzić treningi zgodnie z założeniami w ostatnich dniach przed rozpoczęciem mundialu na zgrupowaniu - dał się namówić naszej "starszyźnie" na odpuszczenie i zaproszenie swoich rodzin.
Nasz Mr Blachotrapez po pijaku doznał kontuzji podczas popijawy, spadł ze schodów

źródło: d46f8c7ad3e61f6640fe549690e3222add795e38c3250dd1e4adcf73cdde4aaf,w400
Pobierz
- niezwykle wartościowi ludzie,
- ludzie posiadający co najmniej tytuł doktora habilitowanego,
- ludzie o bardzo wysokim ilorazie inteligencji (nierzadko członkowie Mensy oraz profesorowie), którzy tworzą swój własny styl,
- znający swoją wartość ludzie, którzy wiedzą, że tatuaż doda im jeszcze więcej wewnętrznej wartości,
- mądre, ukształtowane umysłowo julki,
- ludzie całkowicie zdrowi psychicznie (bez depresji, bez schizofrenii, bez zaburzeń dwubiegunowych).
- ludzie, którzy nigdy nie mieli problemów z prawem.
A jak widzę dżentelmena z tatuażem jak na zdjęciu to aż dostaję uniesienia i robi mi się miło na sercu. Bardzo oryginalny i rzadko spotykany motyw rękawa i jeszcze w takim miejscu, że z daleka wygląda to jak prawdziwe dzieło sztuki na miarę członka Yakuzy wytatuowanego tradycyjną metodą tebori. Czuję ogromną rozkosz na samą myśl jakbym ja miał mieć do końca życia takie wspaniałe dzieło sztuki na moim zaniedbanym, zatłuszczonym i zapijaczonym ciele.
#tatuaze
źródło: cf0a80bbeb4226de2a2531fc8b280ca19cab0b14fb1120b95b90cfa4799f7eeb
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
są jeszcze ludzie którzy chcą być oryginalni, niepowtarzalni... dlatego wybierają tatuaż z katalogu w salonie
źródło: IMG_4925
PobierzKonto na wykopie= jestes odpad spoleczny. Koniec dyskusji
Kpł, 19, 26-31
Biblia też nie lubi tatuaży. Z tatuaży bije zło
źródło: pjes pytany
PobierzNo nie wszyscy # Andrzej dragan
Cała reszta których znam to brudnopisy i tatuaże wykonanie po speluniarskich salonach :P