Aktywne Wpisy

MonazoPL +141
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Widzę to auto i już wiem że kierowca upośledzony z kompleksami XD.
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
źródło: pikap-Ford-F150
Pobierz

'Przecież ja tylko motoryzację oglądam i polityke' ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tragiczne są te algorytmy na ig. Ja bym powiedział że rzeczy które lajkuje - śmieszne kotki, gotowanie, natura - pokazuje mi tylko czasami. Bywa że danego dnia nie ma tego w ogóle. Za to znacznie częściej pokaże mi jakąś golizne czy innego thirst trapa. Tego nie lajkuje i często klikam że ma mi nie pokazywać, ale algorytm wie lepiej...
Dla odmiany na rolkach na YT nie wyświetla mi tego w
U mnie wygląda normalnie, trochę memów, coś tam o kosmetykach, rzęsach, włosach, o autkach, bo tym się mniej więcej interesuje.
A Ty jakie masz zainteresowania? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Screenshot_20250502_101221_Instagram
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzNa własnym przykładzie - prowadzę profil klubu sportowego, nie dawałem nikomu lajka, ani obserwacji. Zero wyszukiwania. Jak kliknąłem na lupkę to miałem to co w poście opa. Same szony.
Czasami dodaje tylko jakieś relacje i na tym moja aktywność się tam kończy. Do tego mam zmodowaną wersję aplikacji która ma zablokowane wszelkie śledzenie itd.
Stawiam że algorytm bez danych którymi może się nakarmić domyślnie wchodzi w tryb spermiarza, skoro użytkownik to facet to będziemy pokazywać baby.