Aktywne Wpisy

krucjan +24
Serio ekspresso jest u nas tak niepopularne?
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: IMG_2762
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@o__0: no jasne...
Na ig followuję i lajkuję albo rodzinę i znajomych, albo samochody. Kontent typu "hehe samochód, ale na pierwszym planie dupsko/c---i" blokuję. A i tak regularnie na stronę wyszukiwania IG wrzuca mi jakieś szony.
Nie ma znaczenia co lakujemy, prędzej czy później wyskoczą baby. Jak miałem piłkę nożną w lubinanych to zaczęły wyskakiwać żony piłkarzy, które oprócz zawody żony nie miały nic z tym związanego. Jak lubisz samochody to będą wyskakiwać gołe baby na samochodach. "Instagram is the best way to promote some pussy"
Można kilkać nie wyświetlaj takich treści, ale to nic nie daje.
Jedynie na YT
źródło: 1000034871
Pobierz@przegro_pisarz: no kurcze, to ja chyba mam innego instagrama xD. Bo u mnie są koty, czarny humor i ewentualnie trochę lewackiego kontentu - ale nie mam dup, w sensie, że seksualizowane shorty, szczucie cycem itp. (bo kobiety ofc normalnie na filmikach występują często)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora