Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 161
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zoriuszka oczywiście, że nie, ale zdecydowana większość sugestii opiera się na algorytmie, który dobiera treści na podstawie odwiedzanych witryn/poszukiwanych treści. Wszędzie tak jest, również na Instagramie :)
  • Odpowiedz
@corsa900: większość to tak naprawdę podrzucanie tego co jest popularne wśród ludzi o podobnych algorytmach. Nawet jeżeli op nie lajkije takich bzdur - wystarczy że ludzie którzy lajkuja to co on lajkuja takie bzdury również i jest efekt xD
  • Odpowiedz
sugerują ci posty na podstawie tego co lajkujesz

@o__0: no jasne...
Na ig followuję i lajkuję albo rodzinę i znajomych, albo samochody. Kontent typu "hehe samochód, ale na pierwszym planie dupsko/c---i" blokuję. A i tak regularnie na stronę wyszukiwania IG wrzuca mi jakieś szony.
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn @Zoriuszka @corsa900 @o__0
Nie ma znaczenia co lakujemy, prędzej czy później wyskoczą baby. Jak miałem piłkę nożną w lubinanych to zaczęły wyskakiwać żony piłkarzy, które oprócz zawody żony nie miały nic z tym związanego. Jak lubisz samochody to będą wyskakiwać gołe baby na samochodach. "Instagram is the best way to promote some pussy"
Można kilkać nie wyświetlaj takich treści, ale to nic nie daje.

Jedynie na YT
przegropisarz - @PodniebnyMurzyn @Zoriuszka @corsa900 @o_0 
Nie ma znaczenia co lakuj...

źródło: 1000034871

Pobierz
  • Odpowiedz
Nie ma znaczenia co lakujemy, prędzej czy później wyskoczą baby.

@przegro_pisarz: no kurcze, to ja chyba mam innego instagrama xD. Bo u mnie są koty, czarny humor i ewentualnie trochę lewackiego kontentu - ale nie mam dup, w sensie, że seksualizowane shorty, szczucie cycem itp. (bo kobiety ofc normalnie na filmikach występują często)
  • Odpowiedz