Wpis z mikrobloga

DOM POSZUKIWANY.

Cześć,
Poszukuję niewychodzącego domu dla dwóch kotów rasy Ragdoll: Lukra i Haribo.
Lukier ma 10 lat, Haribo 9.
Lukier jest zdrowym kotem, Haribo zmaga się z przewlekłym zapaleniem trzustki, nie wymaga dodatkowego leczenia, jedynie kontrolę wagi, karmienie częściej, ale w małych porcjach i kontrolne wizyty u weterynarza (z doświadczenia - nie częściej niż w przypadku innych kotów).
Koty wykastrowane, z rodowodem, z legalnych hodowli.

Preferowany dom bez małych dzieci i innych zwierząt.
Zapewniam wyprawkę i dowóz we wskazane miejsce. Koty obecnie są w Lublinie.

Zainteresowanym przekażę więcej informacji w prywatnej wiadomości.

#pokazkota #wykopragdollclub #ragdoll
ulkaaa - DOM POSZUKIWANY.

Cześć, 
Poszukuję niewychodzącego domu dla dwóch kotów ras...

źródło: temp_file8219428641186879119

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ulkaaa powodzenia! Ragdolle to cudowne koty, mają super usposobienie :3 więc jeśli ktoś się zastanawia to polecam :)) moja mama sama takiego uratowała przed schroniskiem i kotka jest przecudowna
  • Odpowiedz
@ulkaaa: takie piękne koty szybko znajdą domek. Plusik dla rozgłosu. ()

Jeden z nich wygląda jak moja kotka (chociaż to nevka, a nie ragdoll) :D Więc wiem, że Twoi rodzice znają się na pięknych kotach. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tyrande - @ulkaaa: takie piękne koty szybko znajdą domek. Plusik dla rozgłosu. (。◕‿‿◕...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
Byłem w bardzo podobnej sytuacji i udało się znaleźć dom kotkowi na szczęście (zajęło to około 2 tygodni). Popatrz też na grupkach na FB, tam jest dużo większa szansa. Pozdrawiam, powodzonka w życiu i wytrwałości!
  • Odpowiedz
@ulkaaa jakie piękne ragi ( ʖ̯) To są przytulanki a nie koty, jak ktoś da im wystarczająco uwagi i miłości to zdobędzie dwójkę najlepszych kocich przyjaciół. Moja Delicja ma 6 lat i jest to przecudowny kociak, nigdy nie myślałem że kot może być tak przywiązany do człowieka ()
  • Odpowiedz
@ulkaaa to proponuje wizytę przed adopcyjną jak robia fundacje. By przypadkiem nie trafily te ladne koty w pierwsze lepsze ręce.
  • Odpowiedz