Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +313
Właśnie zdałem sobie sprawę ze skali upadku tego portalu.
Przecież jeszcze kilka lat temu każda matura to była ogólnowykopowa inba, z przeciekami tematów rozprawek i festiwalem zielonek zarejestrowanych prosto z Facebooka, którzy pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem błagali o przecieki z durszlakami na głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj rano na mój wpis o przeciekach zareagowało zaledwie 4 niedobitków
Wykop kroczy ścieżką Joemonstera - rezerwat internetowych emerytów debatujących
Przecież jeszcze kilka lat temu każda matura to była ogólnowykopowa inba, z przeciekami tematów rozprawek i festiwalem zielonek zarejestrowanych prosto z Facebooka, którzy pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem błagali o przecieki z durszlakami na głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj rano na mój wpis o przeciekach zareagowało zaledwie 4 niedobitków
Wykop kroczy ścieżką Joemonstera - rezerwat internetowych emerytów debatujących

źródło: matura
Pobierz
charmingman +50
#mikrokoksy
Czy mając prace fizyczną na 3 zmiany, odpuścić martwy ciąg, przysiady czy np. ohp na rzecz ćwiczeń, które w mniejszym stopniu obciążają układ nerwowy? Zmniejszyłem liczbe treningów z 4 do 3 w tygodniu, ale dalej czuję się przemęczony i zastanawiam się nad doborem ćwiczeń i lekkim ucięciem objętości. Jakieś porady?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Ćwicząc stricte sylwetkowo - nie trzeba. Przy trzech treningach fbw wystarczy 2, maks 3 serie na ćwiczenie w przedziałach 6-8 powtórzeń do upadku mięśniowego i lecisz dalej. Zamiast klasycznego martwego możesz robić rumuński, zamiast przysiadu ze sztangą możesz robić hack squat, leg press albo przysiady
@kujwdupe: bo ma pracę fizyczną i pomoże mu to nie posypać się na starość