Wpis z mikrobloga

We wszystkich gorących czy 2h, czy 6h, czy 12h czy 24h jest totalny pojazd na brauna, stanowskiego i nałrokiego - z setkami plusów, w dzień wolny, w majówkę. Widzę to chociaż tych najbardziej aktywnych i znanych poblokowałem.

Cecha charakterystyczna - mają mało odpowiedzi mimo setek plusów i nigdy nie wchodzą w polemikę. Ma być rage-bait i to wszystko wypromowany przez trollownię.

Ale przecież trolli na wykopie zawiadujących dziesiątkami kont nie ma ¯\(ツ)/¯

#wybory #polityka #prezydenckie2025 #debata #braun #trzaskowski #nawrocki #lewactwo #po #pis
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pikapikachu: gdyby Braun nie ssał ruskiej pały to bym go słowem nie skrytykował, bo generalnie poza stosunkiem do bandyckiej rosji to w dupie mam politykę

dlatego też mimo że nie oglądam Stanowskiego to wczorajsza akcja mi się podobała. A pis jest jaki jest, ale raczej zawsze był anty-ruski.
  • Odpowiedz
@pikapikachu: ludzie mają nadal dość pisu i nie chcą ich powrotu do spółki z jeszcze większymi oszołomami. Sam spamujesz na UE, obcokrajowców i wszystkie partie poza konfą i Braunem ale boli cię gdy inni mają bekę z konfopisowców, typowa mentalność Kalego xD
  • Odpowiedz