Aktywne Wpisy

blunch +138
#polskiedrogi
#lodz
Tak wygląda chodnik na ulicy Smugowej w Łodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjazd po przejściu dla pieszych na chodnik, który jest w opłakanym stanie.
#lodz
Tak wygląda chodnik na ulicy Smugowej w Łodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjazd po przejściu dla pieszych na chodnik, który jest w opłakanym stanie.
źródło: PXL_20251106_093321740.MP
Pobierz
magdalena-gaska +144
Też rzadko kiedy widzicie pieski w autobusie w kagancach? Dodatkowe foto w kom
#psiarze
#psiarze
źródło: temp_file2164114208499255623
Pobierz

@Damianowski:
To nie jest dobre puwi na start ( ͡°
źródło: 9sjv39
Pobierz@Damianowski: Lagery i Pilsy to naprawdę p----------e piwa. Zacznij od Stouta
@Damianowski: Zrób najpierw poprawnego ale'a. Poprawnego, czyli dbając o temperaturę i czystość. Fermentacja jest absolutnie najważniejsza a w przypadku lagerów też najtrudniejsza, więc lepiej zacząć od ale. Ja zaczynałem od warzenia z ekstraktów zamiast ze słodów i to też polecam na początek. Prościej i trudniej coś zepsuć a szkolenie z fermentacji i satysfakcja ta sama.
Mocno trzymam kciuki za powodzenie tego pomysłu :)
@Damianowski: To jak w tym przysłowiu: nawarzyłeś sobie piwa to je musisz wypić.
Gdy mi się coś uda to częstuję i prezentuję, wtedy znika w tydzień bo wszyscy chcą jeszcze.
A gdy coś s-------ę.. to wstyd prezentować, nikt nie chce drugiego.. i sam się z tym męczę 2 miesiące bo przecież szkoda wylać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale
@dml6: nie wystraszyli, ale chwilowo brak czasu ;D