Aktywne Wpisy

SunnO +91
Witam szanowne Mirko.
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
źródło: 2b110e4039a340ccb1b923b721a1c810
Pobierz
credenss +33
źródło: 1000038385
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@kuroszczur: No, dokładnie, zostało tylko czekać jak kogoś zamordują, bo nie spodoba się Braunowi, albo jakimś jego prymitywom.
@OCIEBATON: Nic takiego nie napisałem. Mnie on generalnie bawi, bo robi z polityki to czym jest naprawdę - błazenadę. Tylko robi to dobitnie, wręcz prymitywnie.
źródło: temp_file6006933581706434878
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@kuroszczur: ci jego sekciarze to realnie jakieś 0,5% najgorszego odmętu społecznego, którego nikt nie bierze pod uwagę
Żeby to się stało Polska musiałaby zostać podbita przez Rosję.
A to się nie stanie bo Rosja ledwo radzi sobie na Ukrainie, a co dopiero walczyć z NATO.