Aktywne Wpisy

PurpleHaze +181
#wykop #moderacja #moderacjacontent #apel
Droga @Moderacja czy dałoby rady, tak prewencyjnie na mirko na najblizszy tydzien, walic banami i usuwaniem komentarzy, na wszystko co dotyczy wyborow, prezydentow, partii, bulu dupska i calej reszty, a nie jest otagowane # polityka?
Przeciez teraz tu bedzie wojna przez najbliszy tydzien, gorzkie zale, wyrzuty, kwitk, pisk i heheszki.
Od wczoraj na mirko mamy szambo polityczne, wiekszosc dzbanow nie taguje
Droga @Moderacja czy dałoby rady, tak prewencyjnie na mirko na najblizszy tydzien, walic banami i usuwaniem komentarzy, na wszystko co dotyczy wyborow, prezydentow, partii, bulu dupska i calej reszty, a nie jest otagowane # polityka?
Przeciez teraz tu bedzie wojna przez najbliszy tydzien, gorzkie zale, wyrzuty, kwitk, pisk i heheszki.
Od wczoraj na mirko mamy szambo polityczne, wiekszosc dzbanow nie taguje

LZBNZ 0
#nintendoswitch
normalnie nie wytrzymie i chyba kupie na premiere to g---o xD
opchnąłem swojego oleda wczoraj, dołożę tysiaka i mam dwójkie.
Ogólnie miałem w planie zrobić sobie przerwe i czekać aż wyjdzie jakaś ulepszona wersja ale to pewnie kilka lat minie zanim coś takiego wyjdzie... Wsteczna kompatybilność do mnie przemawia, a mam jeszcze sporo geir ze switcha 1 w pudełkach oraz na koncie więc po prostu go kupie xd
normalnie nie wytrzymie i chyba kupie na premiere to g---o xD
opchnąłem swojego oleda wczoraj, dołożę tysiaka i mam dwójkie.
Ogólnie miałem w planie zrobić sobie przerwe i czekać aż wyjdzie jakaś ulepszona wersja ale to pewnie kilka lat minie zanim coś takiego wyjdzie... Wsteczna kompatybilność do mnie przemawia, a mam jeszcze sporo geir ze switcha 1 w pudełkach oraz na koncie więc po prostu go kupie xd
źródło: temp_file2631024926010464482
PobierzPlusik.
Też zawsze oceniam cenę produktu poprzez pryzmat "jaką mam wartość dodaną za większą cenę"?
Jakbym miał dopłacić 3k PLN i nie mieć nic więcej niż za produkt o te 3k tańszy to znaczy, że ktoś mnie chce tu zrobić w wuja.
Jakby miała z czegoś konkretnego rezygnować, żeby te trzewiki kupić, to faktycznie jebnięta xD
Produkty mają też wartość społeczną, sentymentalną blablabla. Ja do butów akurat słabości nie mam, ale mam mega słabość do odzieży marki Versace, nie wiem dlaczego. Mam jakąś tam koszulę którą sobie zakładam na specjalne dla mnie okazje i po prostu czuję się w niej dobrze.
Czy
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: image
PobierzWszystko zalezy od punktu odniesienia.
Co cie kolerzanka boli, daj żyć ludziom tak jak chcą.
@Bunch: Panie, takie czasy, idiokracja pełną gębą. Wielu nabiera się na to w mniejszej skali, kupując w sieciowkqch ubrania z jakim logo, gdzie wszystko szyte w Bangladeszu. Nie wspominając już o tych odklejonych do potęgi n-tej, czyli od czekolady dubajskiej...