Aktywne Wpisy
mirekpngtif +9
Czy tylko mnie przeraża, że kupujesz maszynę w sensie nowe auto o wartości 100+ tys. zł, które ma ci z założenia służyć z 15 następnych lat i dostajesz 2-3 lata gwarancji? Chyba szukanie następnego auta zacznę od ograniczenia się do tych z długą gwarancą. Czy coś w Europie przebije 7 lat gwarancji marki Kia?
#pytanie #motoryzacja #samochody #kia #technologia
#pytanie #motoryzacja #samochody #kia #technologia

Gaahl75 0
Chcę kupić Quad Lock do iPhone 15 PRO - czy ten vibration dumper faktycznie pomaga? Bo z tego co czytałem na Internecie to bez niego ludzie po nawet jednej jeździe potrafią mieć problemy z aparatem w telefonie. #motocykle #motoryzacja #iphone

źródło: 51jpn0rclWL._AC_SX679_
Pobierz
źródło: sdrzy4
PobierzWyobrażasz sobie święta? (ʘ‿ʘ)
Taka spowiedź, jak opisana na obrazku, nie ma żadnej mocy prawno-duchowej.
Nie mniej jednak, z racji tego, że byłem wtedy aktywny w kościele, podpytałem bardziej luzackich księży (pozdrawiam ks. Piotra i ks. Marcina!), jak to z tymi spowiedziami wygląda i czy jest źle. Oboje potwierdzili, że jest źle. Więc staremu księdzu, pomimo moich wątpliwości, w tej kwestii zaufam.
@armagedon444: a jak niby inaczej do tego podejść? Przecież tu nic nie ma żadnego sensu, nic
@woskrosenie: w dodatku z nieprawego łoża, a prawdziwy ojciec jest nieosiągalny
@woskrosenie: a kojarzycie jak wbił na targowisko i agresywnie porozwalał ciężko pracujacym ludziom stragany bo to niby był teren jego starego? Już wtedy ostro wymuszał haracze i się w tańcu nie p-------ł. Albo jak robił a-----l bez akcyzy. Niezłe ziółko z tego Jezuska.