Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +442
ja p------ę XD
chłop osiągnął wszystko w najpopularniejszej dyscyplinie na świecie, jeszcze go żabojady wydymały na statuetkę, która należała się mu jak psu zupa, momentami przebijał Messiego i CR7 czyli absolutnych GOAT-ów
chłop od 15 lat poświęcał średnio 2 miesiące w roku (a jak mundial albo euro to jeszcze więcej) czasu na wolontariat i przebywanie na de facto obozie z bandą meneli-alkonów XD chłop ma kasę na wszystko w tym króciutkim życiu i
chłop osiągnął wszystko w najpopularniejszej dyscyplinie na świecie, jeszcze go żabojady wydymały na statuetkę, która należała się mu jak psu zupa, momentami przebijał Messiego i CR7 czyli absolutnych GOAT-ów
chłop od 15 lat poświęcał średnio 2 miesiące w roku (a jak mundial albo euro to jeszcze więcej) czasu na wolontariat i przebywanie na de facto obozie z bandą meneli-alkonów XD chłop ma kasę na wszystko w tym króciutkim życiu i

źródło: Zrzut ekranu 2025-06-08 225131
Pobierz
pelt +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#hotwheels #kolekcjonerstwo #wykop30plus
źródło: 1000012485
PobierzJa 40+ nieprzyzwyczajony. Kiedyś pytania w stylu. "Po ile ta Toyota i czemu tak drogo?" to słyszalem tylko na giełdzie samochodowej na Sośnicy xD
1. Wróciła moda przez TH i STH oraz Chasy
2. Niektóre diecasty to małe dzieła sztuki
3. To fajne hobby i jak ktoś ma instynkt kolekcjonera to już w ogóle ;-)
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: IMG_3729
PobierzTo nie jest wpis typu generator oburzenia. Ot zdzwiony trochę jestem. Ta mania dopadła mojego chrześniaka. Co jakiś czas mi wysyła zdjęcia jakich autek szuka i patrze w sklepach jak gdzieś jestem. Czasami coś mi się nawet uda znaleźć. Nawet jeden się okazał TH Delorean co kupiłem bo się ładnie błyszczał. Mam teraz więcej resoraków dla niego w domu niż miałem jak byłem dzieciakiem xD
Swoją droga już się zaczęło szkalowanie przez dziennikarzyny i skraplerów co robili dużo kasy na TH i STH ale im teraz pracownicy pepco albo zwykłe dzieciaki kradną najlepsze kąski xDDD
Wczoraj mi w pepco pani powiedziała jak szukałem Bumblebee że "jak pan szuka tych drogich z kółeczkami to już dzieciaki przebrały" xD
No a skalperzy istnieją. Raz widziałem otyłego pana w Lidlu jak po prostu wpierdzielił WSZYSTKO do koszyka.
Pewnie mania będzie trwała do momentu jak chińczycy się nauczą je podrabiać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ci goście z Niemiec robią piękne rzeczy 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ https://www.schuco.de/en/category/32/1