Aktywne Wpisy

31 maja pierwszy raz bede leciał samlotem a 7 czerwca drugi raz. Znając moje szczeście to sie pewnie rozbijemy
DoktorMorela +12
Nic mnie tak nie bawię jak ból d--y wykopkow ze lekarze zarabiają od nich wiecej xd
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki

#hotwheels #kolekcjonerstwo #wykop30plus
źródło: 1000012485
PobierzJa 40+ nieprzyzwyczajony. Kiedyś pytania w stylu. "Po ile ta Toyota i czemu tak drogo?" to słyszalem tylko na giełdzie samochodowej na Sośnicy xD
1. Wróciła moda przez TH i STH oraz Chasy
2. Niektóre diecasty to małe dzieła sztuki
3. To fajne hobby i jak ktoś ma instynkt kolekcjonera to już w ogóle ;-)
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: IMG_3729
PobierzTo nie jest wpis typu generator oburzenia. Ot zdzwiony trochę jestem. Ta mania dopadła mojego chrześniaka. Co jakiś czas mi wysyła zdjęcia jakich autek szuka i patrze w sklepach jak gdzieś jestem. Czasami coś mi się nawet uda znaleźć. Nawet jeden się okazał TH Delorean co kupiłem bo się ładnie błyszczał. Mam teraz więcej resoraków dla niego w domu niż miałem jak byłem dzieciakiem xD
Swoją droga już się zaczęło szkalowanie przez dziennikarzyny i skraplerów co robili dużo kasy na TH i STH ale im teraz pracownicy pepco albo zwykłe dzieciaki kradną najlepsze kąski xDDD
Wczoraj mi w pepco pani powiedziała jak szukałem Bumblebee że "jak pan szuka tych drogich z kółeczkami to już dzieciaki przebrały" xD
No a skalperzy istnieją. Raz widziałem otyłego pana w Lidlu jak po prostu wpierdzielił WSZYSTKO do koszyka.
Pewnie mania będzie trwała do momentu jak chińczycy się nauczą je podrabiać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ci goście z Niemiec robią piękne rzeczy 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ https://www.schuco.de/en/category/32/1