Aktywne Wpisy

Ana77 +7
Gdzie poznaΔ wolnych facetow po 30? ObiecaΕam sobie, ΕΌe sprΓ³buje kogoΕ znaleΕΔ latem, ale mam wraΕΌenie, ΕΌe jestem na pustyni.
Od jakiegoΕ czasu biegam, a zaraz idΔ na kurs jΔzykowy. W ostatnich 12 latach ΕΌadnego faceta nawet nie poznaΕam. Jestem kompletnie w dupie, bo praca to dziaΕalnoΕΔ, a nie etat. WstydzΔ siΔ wrzuciΔ zdjΔcia na internet.Niby mΓ³wiΔ mi, ΕΌe wyglΔ dam mΕoda, ale nie cierpie swojej brzydkiej twarzy.Nie ma co ukrywaΔ, ΕΌe bΔdΔ
Od jakiegoΕ czasu biegam, a zaraz idΔ na kurs jΔzykowy. W ostatnich 12 latach ΕΌadnego faceta nawet nie poznaΕam. Jestem kompletnie w dupie, bo praca to dziaΕalnoΕΔ, a nie etat. WstydzΔ siΔ wrzuciΔ zdjΔcia na internet.Niby mΓ³wiΔ mi, ΕΌe wyglΔ dam mΕoda, ale nie cierpie swojej brzydkiej twarzy.Nie ma co ukrywaΔ, ΕΌe bΔdΔ

dorodny-agrest +142
Znajomy - uΕmiechniΔty, wesoΕy czΕowiek. Zawsze fajnie siΔ gadaΕo. DwΓ³jka dzieci, ΕΌona. Wczoraj jebnΔ
Ε siΔ na linΔ. 35 lat. #depresja #samobojstwo
Jedna βniewinnaβ pΕatnoΕΔ zbliΕΌeniowa moΕΌe oznaczaΔ powaΕΌne konsekwencje.
SΔ dy rΓ³ΕΌnie kwalifikujΔ takie przypadki β od kradzieΕΌy z wΕamaniem (art. 279 k.k.) po wykroczenie, jeΕli kwota jest niska.
β‘οΈ Najlepiej? Oddaj kartΔ do banku lub zgΕoΕ przez System Zastrzegania Kart.
https://youtube.com/shorts/H0GWnidv4yA
#prawo #adwokat #edukacja #ciekawostki #wiedza #prawokarne #banki #kradziez #kodekskarny #platnosc #adwokatokomski
@adwokat-lukasz-okomski: ale uwazaj na co?
Uwazaj zeby przypadkiem nie probowac kogos okrasc?
OPie, zmiΕuj siΔ i nie wstawiaj takich bzdur XD
@adwokat-lukasz-okomski: znaczy nie powinno sie krasc. Ale to chyba wszyscy wiedza.
Jesli ktos ma taki "nierozsadny pomysl", to jest zwyczajnym zlodziejem, i raczej wie ze to zle.