✨️ Obserwuj #mirkoanonim Słyszałem kiedyś, że na redukcji długo nie widać efektów na brzuchu, ale jak już ruszy to będzie szło szybko? Czy to jest dalej aktualne? Jeżeli tak to przy jakim BF można spodziewać się takiego przyśpieszenia? Ktoś coś?
@mirko_anonim: Kieruj sie glownie obserowaniem sredniej tygodniowej wag, jesli nie spada chociaz 0,3kg w skali tygodnia, to moim zdaniem marnujesz czas swoja redukcja. (chyba ze masz do zredukowania doslownie 3-5kg)
Kieruj sie glownie obserowaniem sredniej tygodniowej wag, jesli nie spada chociaz 0,3kg w skali tygodnia, to moim zdaniem marnujesz czas swoja redukcja
@Lewusx: Ja to rozumiem "jesli nie spada 0.3kg tygodniowo, to podaruj sobie redukcje".
✨️ Autor wpisu (OP): @Lewusx ok, będę patrzył na tę średniotygodniową wagę. I tak, mam do zredukowania właśnie 3-5 kg, bo mam 81.85 kg LBM i 14.77kg fat, więc jak zejdę 3-5 kilo to będę miał ~ 10-12% bf. Jeszcze nie wiem czy będę schodził do 10%, może przy 12% będę zadowolony, zwłaszcza że idzie lato i trzeba żyć, a nie tylko się męczyć. No i jestem naturalem i amatorem,
✨️ Autor wpisu (OP): @Lewusx Naszła mnie teraz taka myśl po Twoim komentarzu odnośnie śledzenia średniej tygodniowej wag. Jeżeli ważymy się codziennie to czy możemy przyjąć, że nasza waga jest równa najmniejszej wadze jaką widzieliśmy do tej pory, oczywiście przy założeniu że jesteśmy cały czas na deficycie, a więc wahania w górę to tylko wahania wody? Przykłado: 100, 101, 99, 100.5, 100, 101, 99.5. Czy w takiej sytuacji 99 kg to
Słyszałem kiedyś, że na redukcji długo nie widać efektów na brzuchu, ale jak już ruszy to będzie szło szybko? Czy to jest dalej aktualne? Jeżeli tak to przy jakim BF można spodziewać się takiego przyśpieszenia? Ktoś coś?
#silownia #redukcja #mirkokoksy #mikrokoksy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@Lewusx:
Ja to rozumiem
"jesli nie spada 0.3kg tygodniowo, to podaruj sobie redukcje".
Przykłado: 100, 101, 99, 100.5, 100, 101, 99.5.
Czy w takiej sytuacji 99 kg to