Wpis z mikrobloga

@Reiden: Wg mnie od poczatku bylo troche kontrowersji ale ludzie sie na tyle zauroczyli ze kazdy olal. Dla mnie np. afera z Michniewiczem nie jest wyjasniona a Stano sam wybielal go w programie. Michniewicz jest tez ojcem chrzestnym dziecka Stanowskiego. Mysle ze wychodzi troche teraz hipokryzja ktora staral sie ukrywac
  • Odpowiedz
teraz to już nawet nie można powiedzieć, że dobry dziennikarz

@plusikdziczku: nigdy takim nie był. Po prostu pił z tymi wszystkimi pseudo piłkarzami, w dodatku ich wykorzystując. Co usłyszał na popijawie to drukował.
  • Odpowiedz
farbowany lis (dosłownie), chłoptaś gangsterów a teraz to już nawet nie można powiedzieć, że dobry dziennikarz

@plusikdziczku: a Ty męża dla córki szukasz, czy rozrywki? Mnie tam jego content bawi. Zgadzam się może z 30% tego co mówi, ale fajnie, że jest. W-----a władzę obecną, to tez jakiś tam plus, były by dwa plusy jakby poprzednią też tak w------ł.
  • Odpowiedz
Mysle ze wychodzi troche teraz hipokryzja ktora staral sie ukrywac

@KurnikoweKuriozum: w tym właśnie problem, że on nigdy nie starał się tej hipokryzji ukrywać, a wręcz przeciwnie, zrobił sobie z tego swój koronny argument i jak ktoś mu w twarz powie, że jest hipokrytą, to on z uśmiechem na ustach odpowie "no tak, jestem hipokrytą i co z tego?", bo doskonale wie, że oponent nic więcej nie zrobi.
  • Odpowiedz
  • 3
@Reiden zadziwiające że zbudował taką rzesze fanów. Dla mnie od dawna to fajszywy dziennikarz który dla wyświetleń by sprzedał wszystko
  • Odpowiedz
  • 0
@Nic_tu_po_mnie: rozczaruje cię mordko bo widzę że żyjesz w bańce gdzie każdy kto jest przeciwko twojemu idolowi, jest lewakiem. Otóż głosowałem na Konfederację, bliżej mi do prawa niż do Lewicy czy PO. Krytykuje gdy ktoś zachowuje się jak błazen. Nie ma poparcia dla znieważania innych, niezależnie od ich poglądów czy partii.

Tylko komu ja to tłumaczę, facetowi co od razu sprowadził temat do prawactwa i lewactwa. Tak wygląda 80% obywatelow
  • Odpowiedz