Wpis z mikrobloga

#kanalzero po namysle jest tak. Ruscy zastawili szach. Stano wybral lepiej. Zaprosil i wyprosil. Nie zaprosil zle. Dal 2h gorzej. Choc dla mnie powinien zadac pytanie o podpisy i skonczyc wywiad. W kazdym razie Stano zagral w ruską grę
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michail-filippo: nie mam zamiaru, ale jak ktoś serio odda głos na stanowskiego to jest dla mnie, bez obrazy, kretynem. Jakieś poglądy na pewno masz, to zagłosuj na polityka który je reprezentuje a nie na trolla dziennikarskiego
  • Odpowiedz
  • 0
@michail-filippo Morawiecki spełnił. Oczywiście dzieci w żydowskiej szkole. I będą mi tu pierdzielić, że nia ma nadreprezentcji żydów w polskiej polityce. Mam dla Państwa kilka niskich podatków, polski ład i brukselski też
  • Odpowiedz
@michail-filippo: rozumiem ze chodzi ci o prezydentów Polski, bo trudno żeby kandydat spełniał obietnice przed wyborami. Wiadomo że większość obietnic to ściema, a jeżeli dla ciebie żaden kandydat nie jest godzien twojego głosu to porostu nie idź na wybory. Zresztą co mnie to obchodzi, dużo osób ma wybory w dupie. Wiadomo że nie ma kandydata który w 100% spełnia oczekiwania, ale moim zdaniem warto oddać głos na kogoś kto w
  • Odpowiedz
@davon1123: Szanuje za odpowiedzi i zbastowanie.
Nie jestem jakoś specjalnie stary ale już jestem znudzony tą ułudą demokracji..
Czyli władzą ludu...A w praktyce to parafrazując przysłowie mechaników.. Byle do bramy i się nie znamy.
Tak wyglądają obietnice wyborcze, z ostatnich przytoczę chociażby przykład kwoty wolnej od podatku.
A pogodzenie się wyborców z zwykłym kłamstwem debeściaków, którzy im ściemniaą wszystko żeby wygrać...
To ciężko nazwać patologią, to jest majsterszyk mediów masowych.
  • Odpowiedz