Wpis z mikrobloga

dopiero odpaliłem kompa i zobaczyłem na szybko co się stało... no i właśnie - co się właściwie stało?! przecież chłop powiedział coś w stylu, że podziwia, czy tam szanuje putina jako silnego i odważnego polityka, czyli mniej-więcej to samo co od lat mówią Korwin i Braun i to samo co sam już mówił choćby na ostatniej debacie xd czego się niby Stanowski spodziewał xD jakby zadał Braunowi tak sformułowane pytanie wprost i jeszcze tak drążył i łapał za słówka to by uzyskał podobną odpowiedź, ewentualnie wypowiedzianą bardziej kwiecistą polszczyzną i dłuższą #kanalzero #debata
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kantini: Mi się wydaje, że tu nie chodziło o poglądy. Maciak podpadł mu poprzez swoje szemrane zachowanie po debacie w Republice i stanie przy samochodzie Stanowskiego licząc na to, że się wbije do niego na after party.
  • Odpowiedz
@kantini: bo stanowski sam się zaorał, napisał sobie scenariusz na ten wywiad i tak był pewny swego że nawet nie ogarnął że nie doprowadził rozmowy w odpowiednie miejsce aby to wgl miało jakikolwiek sens, usłyszał słowa "putin" i "podziw" zestawione razem i od razu mu jego małpi intelekt zakrzyknął w głowie: "aha mam rację, ruska propaganda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
  • Odpowiedz