Wpis z mikrobloga

98 192 + 107 + 146 + 125 + 130 + 127 = 98 827

Aj błąd taktyczny, że nic nie wrzucałem przez kwiecień na równik. Sporo fajnych wycieczek, kilkaset zdjęć, kilkadziesiąt ciekawych miejscówek, kilka tras z początku miesiąca już przepadło do dodania, a i tak ciężka robota wybrać coś tu skrótowo z tych wycieczek z ostatnich dwóch tygodni ;)

127 - Cel Celestynów i objazd okolicznych bagien, Bocianowskiego, Goździkowego i Żurawinowego.

130 - Eksploracja Wawra, prawobrzeżnej dzielnicy Warszawy.

125 - Cel Karaska, czyli jedno z największych torfowisk w Polsce (podzielone częściowo na rezerwat i częściowo na największą kopalnię torfu w Polsce).

126 - Główny cel dwie górki północnego Mazowsza, Osówiecka i Partyzancka (przy tej drugiej znajduje się, co pewnie nie będzie zaskoczeniem, mogiła polskich partyzantów z IIWŚ).

107 - Przy ujściu Omulwi do Narwi mają niedługo zacząć budować kolejny most w Ostrołęce, więc zanim rozkopią okolicę trzeba było wybrać się na tę miejscówkę. No i dalej w górę rzeki kurpiowskimi rejonami wzdłuż Omulwi.

#rowerowyrownik #rower #gravel #100km

Skrypt | Statystyki
SnikerS89 - 98 192 + 107 + 146 + 125 + 130 + 127 = 98 827

Aj błąd taktyczny, że nic ...

źródło: z0

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
Tak na oko 1/3 kilometrów w Wawrze to zrobiłem fajnymi singlami wzdłuż różnych kanałów ;) (oczywiście najwięcej było wzdłuż Kanału Wawerskiego)
SnikerS89 - Tak na oko 1/3 kilometrów w Wawrze to zrobiłem fajnymi singlami wzdłuż ró...

źródło: z7

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 3
Kapliczka Kurpiowska ciekawe miejscówka, której klimat nie odda jedna fotka. Był nawet zeszyt do wpisywania z ciekawymi historiami i wstępem napisanym po kurpiowsku.
SnikerS89 - Kapliczka Kurpiowska ciekawe miejscówka, której klimat nie odda jedna fot...

źródło: z11

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 2
dwie górki północnego Mazowsza, Osówiecka i Partyzancka (przy tej drugiej znajduje się, co pewnie nie będzie zaskoczeniem, mogiła polskich partyzantów z IIWŚ)
SnikerS89 - >dwie górki północnego Mazowsza, Osówiecka i Partyzancka (przy tej drugie...

źródło: z12

Pobierz
  • Odpowiedz