Aktywne Wpisy

Wiskoler_double +83
#szczecin #oknonaprzystanek #nikotynizm #uzaleznienie #p-------y
Następny gostek przyłapany na paleniu na przystanku, szósta rano a ten kopci jak lokomotywa. Aż się ciemniej zrobiło. Idź sobie śmierdzieć gdzieś indziej, a nie ludkom na przystanku śmierdzisz.
Temperatura przystankowa dwanaście koma pięć stopnia według Niejakiego Celsjusza, wilgotność siedemdziesiąt cztery procent.
Następny gostek przyłapany na paleniu na przystanku, szósta rano a ten kopci jak lokomotywa. Aż się ciemniej zrobiło. Idź sobie śmierdzieć gdzieś indziej, a nie ludkom na przystanku śmierdzisz.
Temperatura przystankowa dwanaście koma pięć stopnia według Niejakiego Celsjusza, wilgotność siedemdziesiąt cztery procent.

źródło: Obraz 2025-05-01 06-03-25
PobierzCo lepsze do samoobrony kickboxing czy muay thai?
Jak pozbawionym empatii trzeba być żeby tak szczuć na innych ludzi bo śmiali się urodzić w innej części świata, śmią wyznawać inną religię czy r----ć się z kimś tej samej płci, słów Brauna o powstaniu w getcie nawet nie chce mi się przywoływać
I jak tu wymagać akceptacji dla ludzi mających problemy psychiczne, fobie społeczną, autyzm czy inne schorzenia skoro tak delikatna odmienność jak inna narodowość czy kolor skóry wywołuje w połowie społeczeństwa taką nienawiść...
#przegryw #wybory #s----------e #fobiaspoleczna
źródło: 1000004007
PobierzNajbliżej poglądowo mi do empatycznego katolicyzmu(chociaż przestałem być wierzącym jakoś około 10 roku życia uznając to za takie same bajki jak wiara w świętego Mikołaja) reprezentowanego przez Szymona Hołownię