Wpis z mikrobloga

Cześć,

od początku roku pracuje w wolnym czasie nad aplikacją webową kierowaną dla rowerowych świrów.
W dużym skrócie ten sam pomysł co #zaliczgmine , jedynie w pełni oparte o integrację ze #strava . Usługa automatycznie śledzi nasze aktywności i odhacza na mapie, które gminy w Polsce zostały przez nas odwiedzone.

Nad aplikacją cały czas pracuję i planuję ją dalej rozwijać. Aktualnie jednak chcę mieć trochę więcej użytkowników aby wszystko przetestować ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jest to na razie jedynie wstępna wersja, "oficjalnie odpalenie" planuję przed wakacjami. Ale nic nie szkodzi zacząć malować mapę na zielono już na majówkę.
Jeżeli jesteś zainteresowany zapraszam do odwiedzenia strony - RoweroweGminy.pl

Zachęcam również do zgłaszania swoich uwag, może być w komentarzu, na pw, jak wygodniej ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

#programowanie #rower
menmikimen - Cześć, 

od początku roku pracuje w wolnym czasie nad aplikacją webową k...

źródło: temp_file491162990255437169

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

przy pierwszym logowaniu zaciąga historię

@menmikimen: oki, to mogę po betatestować, zarejestruję się dziś lub jutro :) nigdy nie bawiłem się w gminy (tylko kwadraty małe i duże), więc może czas zacząć :)
  • Odpowiedz
@menmikimen: zalogowałem się testowo i na pewno nie zaciągnęło mi wszystkich aktywności (mam na myśli takie sprzed kilku lat).
Póki co oczywiście wiele brakuje, ale na początek wygląda spoko :)
  • Odpowiedz
  • 0
@My5z0n Spróbuj proszę odświeżyć stronę. Nie mam aktualnie niestety automatycznego odświeżania po załadowaniu backlogu.

Chyba, że masz profil prywatny, to wtedy nic nie mogę odczytać (,)
  • Odpowiedz