Aktywne Wpisy
mcsQ +34
zauważyliście że robi się jakas moda w wieku 35+ na niepicie alkoholu? nie na byciu absytentem, po prostu wypicie jednego dwa drineczkow w miesiącu jak się ma ochotę. Sporo znajomych w ogóle rzuciło alko lub piję znacznie mniej. Tak jak palenie fajek to obecnie wiocha tak możliwe że będzie z upijaniem się za jakiś czas.
#a-----l
#a-----l

wicherq +64
od początku roku pracuje w wolnym czasie nad aplikacją webową kierowaną dla rowerowych świrów.
W dużym skrócie ten sam pomysł co #zaliczgmine , jedynie w pełni oparte o integrację ze #strava . Usługa automatycznie śledzi nasze aktywności i odhacza na mapie, które gminy w Polsce zostały przez nas odwiedzone.
Nad aplikacją cały czas pracuję i planuję ją dalej rozwijać. Aktualnie jednak chcę mieć trochę więcej użytkowników aby wszystko przetestować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest to na razie jedynie wstępna wersja, "oficjalnie odpalenie" planuję przed wakacjami. Ale nic nie szkodzi zacząć malować mapę na zielono już na majówkę.
Jeżeli jesteś zainteresowany zapraszam do odwiedzenia strony - RoweroweGminy.pl
Zachęcam również do zgłaszania swoich uwag, może być w komentarzu, na pw, jak wygodniej ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#programowanie #rower
źródło: temp_file491162990255437169
Pobierz@menmikimen: oki, to mogę po betatestować, zarejestruję się dziś lub jutro :) nigdy nie bawiłem się w gminy (tylko kwadraty małe i duże), więc może czas zacząć :)
Póki co oczywiście wiele brakuje, ale na początek wygląda spoko :)
Chyba, że masz profil prywatny, to wtedy nic nie mogę odczytać (╯︵╰,)