Aktywne Wpisy

Analny_Rozrabiaka +497
Konfitura dodał kolejny film, ale się we mnie zagotowało. Pierwszy raz napisałem skargę. Za co my płacimy. Koleś stojący na chodniku - panie to będzie 5k grzywny! Chłop jeździ wśród dzieci po chodniku i ścieżki? Pyrpyr to bemdziem tylko za parkowanie rozliczać proszem 100 zł.
#policja #stopcham #konfitura #warszawa
#policja #stopcham #konfitura #warszawa

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
2019 rok. Podnajęli mnie do klienta jako Regular, a u nich byłem zatrudniony jako Junior.
2021 rok. Podnajęli mnie do klienta jako Senior, a u nich byłem zatrudniony jako Regular.
Czy to jest w porządku wobec pracownika na UoP?
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #pracbaza
Odpowiedz
Chyba, że miałeś kłamać, to wtedy co innego, ale poza tym to nie wiem o co chodzi.
@Kitku_Karola @depish:
Napiszę Ci do czego to doprowadziło. Mianowicie w firmie której pracowałem (u klienta) zaczęli mi dawać obowiązki jakbym był
Problem jest taki, że musisz zachowywać się jak senior mając kilka miesięcy doświadczenia. Been there done that. Jest to powszechna praktyka i jeśli w dobie takiego zachowania różnych alfonsiarni ktoś mówi, że OE jest niemoralne czy coś to jest p----------y w czajnik
to sprzedawanie jako Senior to jest chamstwo w c--j i kantowanie Cię na stawce
Z juniorem i MID
Mid i senior
A później pierdoła że senior to