Aktywne Wpisy

straszny_cham +190
Najbardziej gnije jak gdzieś w necie jest temat o więzieniu, uaktywniają sie prawilniaki co siedziały i licytują który bardziej siedział XD
#oswiadczenie
#oswiadczenie

njay +71
#kupujcopolskie
Zbliża się dzień dziecka, więc to świetny moment, żeby przyjrzeć się bliżej rynkowi zabawek dla dzieci. Przedstawiam wam dość szeroką listę polskich producentów, bo, jak się okazuje, nie jesteśmy skazani na zagraniczny produkt.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie
Zbliża się dzień dziecka, więc to świetny moment, żeby przyjrzeć się bliżej rynkowi zabawek dla dzieci. Przedstawiam wam dość szeroką listę polskich producentów, bo, jak się okazuje, nie jesteśmy skazani na zagraniczny produkt.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie

źródło: temp_file877832755666394845
Pobierz
przymierzam się do zakupu samochodu codzienna jazda ok. 1 000 km miesięcznie , to co mi wpadło w oko to: MINI countryman all4, nissan juke w wersji nismo, subaru xv, silniki benzynowe i napęd 4x4 (na zimę, teren górzysty)
czy ktoś może ma lub miał któryś z powyższych modeli i może coś więcej o nich powiedzieć doradzić lub odrazić ?
jeżeli ktoś też ma jakieś propozycje to chętnie poczytam o innych modelach,
mój budżet to około 50 tysięcy
#motoryzacja #mini #nissan #subaru #4x4
auto z rocznika 2014 - przebieg cos w okolicach 140k ( ja zrobilem 20k glownie miasto ) - nie marudze na ten samochod
to jaka opinie maja te silniki wplywa kilka czynnikow - pierwszy
pytanie odnośnie silnika, jak patrzyłem po ogłoszeniach to wszystkie mają 1.6 tylko różnią się mocami czy wszystkie mają silnik (jak to określiłeś głupie :) ) od PSA? czy