Wpis z mikrobloga

hej
przymierzam się do zakupu samochodu codzienna jazda ok. 1 000 km miesięcznie , to co mi wpadło w oko to: MINI countryman all4, nissan juke w wersji nismo, subaru xv, silniki benzynowe i napęd 4x4 (na zimę, teren górzysty)
czy ktoś może ma lub miał któryś z powyższych modeli i może coś więcej o nich powiedzieć doradzić lub odrazić ?
jeżeli ktoś też ma jakieś propozycje to chętnie poczytam o innych modelach,
mój budżet to około 50 tysięcy
#motoryzacja #mini #nissan #subaru #4x4
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

mam mini R60 all4 - tego z tym glupim silnikiem od PSA ( 1.6T / 184 kuca ) - auto w moich rekach od 2 lat - w tym czasie padla...cewka za 90 zl ( wymienilem 4 zapobiegawczo )
auto z rocznika 2014 - przebieg cos w okolicach 140k ( ja zrobilem 20k glownie miasto ) - nie marudze na ten samochod
to jaka opinie maja te silniki wplywa kilka czynnikow - pierwszy
  • Odpowiedz
  • 0
@LegendPolski: dzięki za odpowiedź, szczerze nie zagłębiałem się w usterkowość jeszcze a twój komentarz fajnie to naświetlił jak to wygląda, na tą chwile przejrzałem co można za ten budżet kupić i raczej patrzyłem wizualnie dlatego tylko 3 modele na ta chwile rozważałem
pytanie odnośnie silnika, jak patrzyłem po ogłoszeniach to wszystkie mają 1.6 tylko różnią się mocami czy wszystkie mają silnik (jak to określiłeś głupie :) ) od PSA? czy
  • Odpowiedz