Aktywne Wpisy
tumiwisizm +308
42 lata za mną, gdyby ktoś się mnie zapytał czy coś bym zmienił, gdybym mógł cofnąć się w czasie, to odpowiedziałbym "nie", to były zajebiste 42 lata, wszystkim Wam życzę takich.
A czego sobie bym życzył? Zdrowia, przeżycia długiego życia i aby to pozostałe było równie fajne jak to już przeżyte.
A Wam dziękuję za dobry jak i zły kontent na tym portalu i za możliwość uczestniczenia w nim.
#urodziny
A czego sobie bym życzył? Zdrowia, przeżycia długiego życia i aby to pozostałe było równie fajne jak to już przeżyte.
A Wam dziękuję za dobry jak i zły kontent na tym portalu i za możliwość uczestniczenia w nim.
#urodziny

źródło: 1000018249
Pobierz
Lolenson1888 +98
Właśnie zdałem sobie sprawę ze skali upadku tego portalu.
Przecież jeszcze kilka lat temu każda matura to była ogólnowykopowa inba, z przeciekami tematów rozprawek i festiwalem zielonek zarejestrowanych prosto z Facebooka, którzy pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem błagali o przecieki z durszlakami na głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj rano na mój wpis o przeciekach zareagowało zaledwie 4 niedobitków
Wykop kroczy ścieżką Joemonstera - rezerwat internetowych emerytów debatujących
Przecież jeszcze kilka lat temu każda matura to była ogólnowykopowa inba, z przeciekami tematów rozprawek i festiwalem zielonek zarejestrowanych prosto z Facebooka, którzy pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem błagali o przecieki z durszlakami na głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj rano na mój wpis o przeciekach zareagowało zaledwie 4 niedobitków
Wykop kroczy ścieżką Joemonstera - rezerwat internetowych emerytów debatujących

źródło: matura
Pobierz
1. Szefowa poleciała na wakacje i zapomniała poinformować mnie że jestem przyjęty do pracy napisała do mnie pracownica w tej sprawie.
2 przyszedłem i nie mialem stanowiska nawet przygotowanego autentycznie, moje biurko było jak typowe miejsce na bibeloty
3 na rozmowie gadałem z szefową że mam dokończyć projekty po poprzedniczce dzisiaj nie dostałem maila pracowniczego, hasła do programów graficznych robiłem przez 8h pozycjonowanie linków pod seo (gdzie mówiłem że znam teorię ale w praktyce nie mam doświadczenia i będzie to u mnie kuleć)
4 martwy szczur między alejkami
5 poprzedniczka jest na l4 i nie oddała laptopa to robiłem na jakimś starym kompie co mulił
6 dowiedziałem że lepiej mieć wywalone w to co mówi szefostwo niż brać to do siebie (no luz jak w każdej robocie trzeba brać dystans ale nie w takim momencie gdzie szef cię może zwyzywać od debili)
7 szefowowa nie wiedziała jakie ma mi dać stanowisko pod zrobienie badań lekarskich
8 miałem być od marketingu później się okazało że jednak od pozyskiwania klientów i sprzedaży gdzie na rozmowie szefowa powiedziała że to będzie tylko w moich obowiązkach jak nie będzie jej albo pracownicy jednej. Pozniej powiedzieli mi pracownicy że pewnie z czasem będę i od tego i od tego.
Multum było takich smaczków, ale to mnie r-------o konkret bo wczoraj cieszyłem się że coś dorwałem w końcu i będę sobie nabijał doświadczenie a jednak wyszedł wielki c--j i jestem w punkcie startowym, po majówce wysyłam cv na magazyny i będę szukał w między czasie jakiekolwiek pracy biurowej gdzie chociaż trochę będę mógł się rozwijać.
#pracbaza #januszex #januszebiznesu #biurowyjanuszex #przegryw #marketing
@WiecznyBak_79: nie wygląda to jakoś tragicznie jak na coś przejściowego