Wpis z mikrobloga

@Zielony34:
Skąd jechałeś? Jeśli nie tajemnica :p

Ja planuje w sobotę albo niedzielę znowu zrobić pętlę może jak akurat nie będzie lać. Ostatnio pogoda mi się udała, było sporo motorków na punkcie widokowym na serpentynach za tyrawą wołoską.

Pochodziłym po połoninach przy okazji, ale nie ma gdzie zostawić szpeju. Przydałyby się przechowalnie bagażu jak paczkomaty dla turystów na jednośladach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
Skąd jechałeś? Jeśli nie tajemnica :p

@pikapikachu: Tajemnica, pochodzę z Krosna, ale tu od lat nie mieszkam, tylko mam drugie mieszkanie. Reszta nie jest ważna, bo na Wykopie za duzo s--------n.

Ja planuje w sobotę albo niedzielę znowu zrobić
  • Odpowiedz
Pochodziłym po połoninach przy okazji, ale nie ma gdzie zostawić szpeju

@pikapikachu: Jedziesz na parking strzeżony przez pazernych miejscowych. Idziesz do ich budki, ustalasz stawkę za jaką możesz zaparkować tuż przy wejściu, a może i torbę wrzucisz im do budy i tyle.
  • Odpowiedz
@Zielony34:

Tajemnica, pochodzę z Krosna, ale tu od lat nie mieszkam, tylko mam drugie mieszkanie. Reszta nie jest ważna, bo na Wykopie za duzo s--------n.

Nie pytam o adres, tylko ile masz do samych Bieszczad mniej więcej, bo dla mnie dojazd najgorszy mam jakieś 120 km, fajnie by było bywać częściej ale no ten tranzyt jest męczący.
  • Odpowiedz
@Zielony34:
Wczoraj to ja i tak bym nie dał rady jechać, cały tydzień w robocie, ale kiedyś jeszcze czemu nie? Możesz dać znać. A Bieszczady dla mnie to się zaczynają już poniżej drogi 884.

Sanok to już właściwie docelowa destynacja :p
  • Odpowiedz