Aktywne Wpisy
wykopowicz_ka +71
#kanalzero
Pis:
Zbudował gazoport
Zbudował tunel w Świnoujściu.
Zbudował port przeładunkowy w Szczecinie i Gdańsku.
Pis:
Zbudował gazoport
Zbudował tunel w Świnoujściu.
Zbudował port przeładunkowy w Szczecinie i Gdańsku.

Rostovskyy +2
Ja to nazywam patologią i skandalem. Miałem przed blokiem maleńki zieleniec, zwierzątka w nim żyją, do ulicy mam jakies 20 m i wszystko to miało być niebudowlane. A wychodzi na to, że jeżeli nwestycja nie zostanie zablokowana protestami - będę zamiast na drzewka zasłaniające mnie od ulicy patrzył jak "sąsiad" chodzi do łazienki, ba, będę mógł mu paspier podać przez balkon.
Nie wiem comam robić, czy sprzedawać mieszkanie które tyle lat spłacałem, czy modlić się o cud i wierzyć, że deweloper nie wciśnie bloku w miejsce które miało być absolutnie niebudowlane.
Nie wiem, zgłupiałem jak zobaczyłem co tu się wyprawia.
K---a mac
#zalesie #krakow #nieruchomosci #patodeweloperka
źródło: widok działki
Pobierzstart się chyba ostatnio specjalizuje w takich gównoinwestycjach wciskanych gdzie się da. Mam nieprzyjemność być sąsiadem jednej z ich nowych gównoinwestycji, gdzie wsadzili kolejny blok w środek pomiędzy 4 inne budynki, z których większość stała tam od kilkunastu lat.
Żeby było śmiesznie, na tej tabliczce napisali, ze działają na podstawie pozwolenia na budowę z bodajże 2005 roku. Patodeweloper sobie stwierdził, że to pozwolenie nie wygasło, lecz od tamtego czasu
@Tagliacozzo
mirku, to są pieniądze, ledwo co to mieszkanie skończyłem spłacać (╥﹏╥)
Popatrz sobie jak u mnie wcisnęli blok (start nova).
W ogóle zaraz obok jest basen i nawet u mnie po wyjściu z klatki słychać było dość głośno szum instalacji basenowych. Ten blok natomiast stoi znacznie bliżej i wszystkie balkony ma właśnie od strony basenu - tam nigdy nie będzie ciszy.
źródło: Przechwytywanie
Pobierzhttps://wykop.pl/wpis/63737437/cwierc-kilometra-wynajemkrotkoterminowytorak-w-dzi
https://wykop.pl/wpis/65897089/w-nawiazaniu-do-tego-wpisu-obiecane-zdjecia-jak-wy
Dzisiaj można oglądać sobie jak wygląda widok z okna takiego airbnb w tym gunwnie:
Walcz ile tylko dasz radę albo uciekaj, bo w tym kartonowym kraju deweloperuch może wszystko i jak sobie już upatrzyli miejsce do wpakowania ynwestorów na 30letni kredyt przy okazji
W dzisiejszym spin offie świetnego tagu #zlotawolnoscdeweloperska gdzie wspaniałe wpisy wrzuca @DerMirker zwiedzający i opisujący patologię deweloperki w Krakowie, pozwolę sobie zaprezentować wam piękne coś łączące moje najgorsze koszmary czyli:
* wynajem krótkoterminowy,
* nową inwestycję tuż pod twoim oknem.
A mowa o nowej
źródło: 615103470
Pobierz@vateras131: Przypadek kumpla z blokiem w miescu parkingu to też oni.
@Jasak: Nie może wszystkiego, po prostu zna lepiej prawo i je wykorzystuje.