Aktywne Wpisy

jmuhha +395
Czaicie, że istnieją ludzie którzy nie prowadzą dialogu wewnętrznego ( ಠ_ಠ)

anoysath +1347
Michał Probierz właśnie "podał się do dymisji" z funkcji trenera reprezentacji Polski. Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni. Poprzedni trener, Fernando Santos był trenerem niespełna 9 miesięcy. Wołam plusujących ten wpis
#mecz #reprezentacja
#mecz #reprezentacja

W poprzednim sezonie sprzedałem swoją XJ6n, obecnie zacząłem rozglądać się za MT09 i tu pytanie do posiadaczy na ile realnie szacujecie wartość swojego motocykla przy założeniu, że jest krajowy, 1gen z abs?
Zastanawiam się do jakiej kwoty w ogóle warto rozważać kupno i czy nie rozglądać się za czymś innym jak np. CB650 r bo jednak świeższa maszyna i łatwiej znaleźć coś sensownego a na moje pyrkanie wiele nie trzeba
#motocykle
@Aras564: to powiedz coś o tym pyrkaniu więcej, bo przez chwilę zastanawiałem się co łączy ze sobą te dwie maszyny, które podałeś, prócz tego, że to golasy. Zrozumiałem, że budżet. Coś jeszcze? Na co patrzysz w motocyklu? Jak to byłoby tylko takie pyrkanie, co mi za wiele nie mówi, to przecież nie podawałbyś 2 konkretnych... Ciekaw jestem, czemu akurat te dwie. Wiem, np.