Wpis z mikrobloga

Cześć,
W poprzednim sezonie sprzedałem swoją XJ6n, obecnie zacząłem rozglądać się za MT09 i tu pytanie do posiadaczy na ile realnie szacujecie wartość swojego motocykla przy założeniu, że jest krajowy, 1gen z abs?

Zastanawiam się do jakiej kwoty w ogóle warto rozważać kupno i czy nie rozglądać się za czymś innym jak np. CB650 r bo jednak świeższa maszyna i łatwiej znaleźć coś sensownego a na moje pyrkanie wiele nie trzeba

#motocykle
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a na moje pyrkanie wiele nie trzeba

@Aras564: to powiedz coś o tym pyrkaniu więcej, bo przez chwilę zastanawiałem się co łączy ze sobą te dwie maszyny, które podałeś, prócz tego, że to golasy. Zrozumiałem, że budżet. Coś jeszcze? Na co patrzysz w motocyklu? Jak to byłoby tylko takie pyrkanie, co mi za wiele nie mówi, to przecież nie podawałbyś 2 konkretnych... Ciekaw jestem, czemu akurat te dwie. Wiem, np.
  • Odpowiedz
  • 0
@debug: Właśnie kupując xj6 decydowałem tylko rozsądkiem, nie było żadnego zachwytu nad maszyną tylko po prostu poprawny sprzęt na pierwsze sezony. Teraz jak zagłębiam się we wszelkie recenzje to stwierdziłem, że MT09 mogłaby dać sporo zabawy dlatego zacząłem szukać(street triple też oglądam jednak tu wąski rynek). MT07 nie brałem pod uwagę bo mam wrażenie, że to trochę półśrodek po prostu. CB650r ma rozsądniejszy stosunek ceny i łatwiej kupić ok sztukę
  • Odpowiedz
@Aras564 ale mt-09 a cb650r to zupelnie inne światy. Dlaczego nie bierzesz pod uwagę mt-07? Dobry dół, prowadzi się jak rower. Mt-09 to już szatan, mimo całej elektroniki i map potrafi pokazać pazur. Gdzie ch650r/mt-07 są o wiele łagodniejsze
  • Odpowiedz