Aktywne Wpisy

Analny_Rozrabiaka +567
Konfitura dodał kolejny film, ale się we mnie zagotowało. Pierwszy raz napisałem skargę. Za co my płacimy. Koleś stojący na chodniku - panie to będzie 5k grzywny! Chłop jeździ wśród dzieci po chodniku i ścieżki? Pyrpyr to bemdziem tylko za parkowanie rozliczać proszem 100 zł.
#policja #stopcham #konfitura #warszawa
#policja #stopcham #konfitura #warszawa

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
źródło: 75e2b8217b43b4b3cca658f28d166244f6694294085ead2a78ad9a776432fb34
PobierzCo do wyboru kierunku studiów to dzisiaj jest tylko jeden pewniaczek: medycyna, pielęgniarstwo. Reszta to scam i wyścig szczurów.
Znajomemu z projektu podziekowali za prace, bo klient szuka oszczednosci. Firma mowila mu ze znajda mu inny projekt, no ale po 2 tygodniach mowia ze to nie takie proste, ze by mieli projekt ale stawka mniejsza. Zgodzil sie, ale finalnie i tak nie wyszlo bo tamta firma wziela kogos tanszego.
Czyli finalnie ziomek jest bez pracy,
Tylko problem jest taki, że potem HR'y patrzą na Ciebie jak na skoczka, a tak naprawdę nic nie jesteś winny i z automatu odrzucają Twoje CV....
@Ksiega_dusz: ja widzialem w korpo outsourcingowym jak cale zespoly rozwiazywali. Stworzyli zespół do wsparcie czegos tam bo mial ruszyc projekt, ale klient tuz przed podpisaniem umowy sie rozmyslil i ludzie po 3 miesiacach okresu probnego podczas ktorego zajmowali sie dlubaniem w nosie dostawali albo opcje przejscia do inych zespołów