Wpis z mikrobloga

Powiem wam że nic tak nie motywuje do głosowania na Nawrockiego jak ten jad który tu wylewają silniczki Rafałka XDD

Ale tu będzie kwik 1 czerwca jak Nawrocki dostanie 52% XDD

@marian-pxzz: głosowanie przeciwko Trzaskowskiemu w drugiej turze to pełen RiGCz. To mój plan na wybory:

Pierwsza tura na Pana Adriana Zandberga, druga tura przeciwko Rafałowi Trzaskowskiemu.
Pan_Wiesiek - >Powiem wam że nic tak nie motywuje do głosowania na Nawrockiego jak te...

źródło: 1000017747

Pobierz
  • Odpowiedz
jestem liberałem, ale Trzaskowski to cwel i szuja.

@Starr: z Trzaskowskiego i PO taki liberał, jak ze mnie grzeczny i miły człowiek XDDDD Zawsze miałem bekę jak lewusy lub pseudo prawica (pis) tak nazywali po.
  • Odpowiedz
jeśli w pierwszej turze chciałbyś głosować na Zandberga, a w drugiej Nawrocki/Mentzen byle tylko nie Trzaskowski to pytanie czy Ty w ogóle znasz poglądy Zandberga? xD

@undefined69: po tonie wypowiedzi wnioskuję żeś troll Agory (nie mówię, że tak jest, ale jesteśmy na wykopie i to podejrzenie jest uzasadnione). Przez polityków POPiSu (i innych którzy chlali z Kiszczakiem) i ich mocodawców z magdalenki, mamy taki, a nie inny system, w którym
  • Odpowiedz
oesu, ledwo Darka wypuścili z aresztu i już defektuje zielonkami

@thorgoth: ano. a byl wzgledny spokoj (mowie wzgledny bo konfiarski spam dalej byl) ale teraz jak go wypuscili to 300% aktywnosci wykrecil. Czarnolistowac, nie odpisywac.
  • Odpowiedz
ano. a byl wzgledny spokoj (mowie wzgledny bo konfiarski spam dalej byl) ale teraz jak go wypuscili to 300% aktywnosci wykrecil. Czarnolistowac, nie odpisywac.

@Harven:mi tam przeszkadza i jedna fałszywa propaganda (pis) i druga (po). No ale co kto lubi.
  • Odpowiedz
@Harven: Na wykopie regularnie wpisy robią ludzie ze sztandaru silnych razem i z innych około kodziarskich organizacji. Właściwie cały mikroblog zawalony ludźmi co popierają KO, ale tak tak, ta jedna zielonka to na pewno sam Matecki xd
  • Odpowiedz