Aktywne Wpisy

ItsyBitsyPajonk +35

źródło: punkt-weryfikacji-kotkow
Pobierz
KjatanSveisson +170

źródło: IMG_20250521_213917
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: punkt-weryfikacji-kotkow
Pobierzźródło: IMG_20250521_213917
PobierzWykop.pl
Paradoksalnie bawi mnie te jego czepianie się włosów i najmniejszych pierdół które nie maja wpływu an sama gre, a tymczasem jest ślepy że fromsoftware nawet nie stara się robić ładnych gier lub żeby kolizja tam działała. I tutaj wszystko jest ok, tak powinno być. Ale niech inna gra zrobi coś 10x ładniejszego ale nie wpadnie mu do gustu to odrazu jest NIEGRYWALNA.
#kiszak
brak profitu ᶘᵒᴥᵒᶅ
@Amebka: Efekt rozpikselowania, kratki charakterystyczny dla sporej liczby gier. Można nie zwracać na to uwagi ale nie można twierdzić że nie występuje.
Moge brzmieć jakbym brał to na chłopski rozum ale p-----------a dla mnie jest tak absurdalna ze jak mi
@Marek_Kodrat: w sumie nie wiem nie oglądałem go jak ogrywał pierwszy raz eldena więc nie wiem czy o tym mówił. Tam ten efekt siatki i pikselozy z tego co widziałem jak sam grałem też jest w wielu miejscach nie tylko włosach.
Co oni sobie myśleli wydająć takiego gniota ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale mi testosteron urósł od tego komentarza ᕦ(òóˇ)ᕤ
Anyway dzięki za przykłady gier, technicznie stoją bardzo wysoko i widać, że sporo tam pracy poszło w detale, w tym też włosy. Ale jeśli dla kogoś fryzura postaci
@Amebka: bardziej chodzi o jakość obrazu (ten aliasing na włosach) niż sama geometria i fizyka włosów