Aktywne Wpisy

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
MechanicznaPitaja +126
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
Jak mam skierowanie na taki staż to z jakiego powodu odmówić tego zeby poneetować w spokoju i żeby nie w------i mnie z rejestru bezrobotnych?
#przegryw #praca #pracbaza #neet
Nie kłam, minimum staż brutto z urzędu to 1900 PLN + czyli 1800 na rękę. 1000 dla mamy za pasożytowanie i 800 dla ciebie na pierdoły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@serek_heterogenizowany nie powiem ci, bo mnie ostatnio wypisali z rejestru nierobów za to, że odmówiłem stażu xD