Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
W temacie ściany dla #rozowepaski.

Kilka miesięcy temu rozstałem się z byłą.
Ja- 36 lat, własna firma, dom na przedmieściach, 2. letnia E-klasa. 183 wzrostu, normalna sylwestka [nie szczypior, nie nabity]. Ryj takie 7-8/10. W ciągu tych 3 miesięcy kilkanaście randek i #s--s z około 10 różowymi z portali. Uznaję to i tak za spory sukces, słysząc historię innych.
Ex- 32 lata, 72kg. Gównopraca, siano w głowie. Brak samochodu, mieszkania ale za to problemy psychiczne, agresja, a-----l i d---i.
Laska ogarnia po 3-4 spotkania w tygodniu, każde kończy się u niej albo u typa na chacie [mamy wspólne grono znajomych].
W weekendy codziennie ma innego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#tinder #badoo

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Tak było, ja byłem tą E-klasą.

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ty z nią byłeś, rozpadło wam się i teraz przedstawisz ją jako grubą, z g---o pracą i wariatke. No jakoś kiedy ty się z nią spotykałeś to taka zła nie była panie 7/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°) jeśli osiągnięciem jest dla ciebie zaruchać jak najwięcej i interesować się jej reputacją to współczuję.
  • Odpowiedz
@ElenaRain: Dopóki możemy się chronić za loginami, to za pomocą półprawd i kłamstw możemy być w Internecie kim chcemy.
Wiesz, ja do roboty dojeżdżam autem ponad dwa razy droższym niż E-klasa więc biedacy mogą mnie cmoknąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wykopowa logika, myślisz że te typiary idą z tobą w jednorazowe tango tylko dlatego że coś tam masz i z czego nigdy nie skorzystają? No nie, liczy się tylko morda i ewentualnie wzrost. To samo w przypadku twojej ex. Ogólnie to jesteście tacy sami.
  • Odpowiedz
  • 15
@mirko_anonim Widać poważne problemy psychiczne, ale u Ciebie. Po pierwsze - s--s z 10 różnymi kobietami na przestrzeni 3 miesięcy nie jest normalny. Po drugie - obgadywanie swojej ex na portalu ze śmiesznymi obrazkami (oczywiście z anonima bo brak jaj) też świadczy o jakichś nie przepracowanych sprawach, normalna osoba nie daje j-----a o swoje związki z przeszłości

Chciałeś się poflexować jaki to zajebisty nie jesteś, a wyszło żałośnie. Ale pewnie i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jezeli nawet wasza dysproporcja finansowa jest prawda to nijak się ma to do związku. Wybierając kogoś do wspólnego życia nie wybieramy przez pryzmat pieniędzy chyba że jest się prostytutką.

W związku są dużo ważniejsze rzeczy niż to kto ile zarabia i czym się zajmuje.

Jeżeli byliście razem to musiałeś w niej coś widzieć. Chyba dalej musisz to przeżywać skoro na wykopie starasz się ja dyskredytować, sprowadzać do najgorszego, a
  • Odpowiedz