@straszny_cham: Czekaj, pojedynczy wątek przebił się do gorących (najeżdżający zresztą na grupę której połowa motocyklistów nienawidzi, a większość z pozostałych ledwie toleruje), a Ty traktujesz to jakby to była jakaś wygrana wojna? xD Ja rozumiem, że ludziom może się nudzić, ale aż tak? ^^
@straszny_cham: mordeczko kochana. Ty zdajesz sobie sprawę, że wybory idą i dzielenie to darmowe poparcie? Jak tak będą politykierzy chodzić od jednych, do drugich, to jak po Ciebie przyjdą, to już nikogo może nie być? xD Mi tam mogą kąty mierzyć i wydechu słuchać. Bawi mnie kolektywna nieświadomość na wypoku.
#patologiazmiasta
Hę? A gdzie tu jakiś straszny spam na tagu?
Czekaj, pojedynczy wątek przebił się do gorących (najeżdżający zresztą na grupę której połowa motocyklistów nienawidzi, a większość z pozostałych ledwie toleruje), a Ty traktujesz to jakby to była jakaś wygrana wojna? xD Ja rozumiem, że ludziom może się nudzić, ale aż tak? ^^
@straszny_cham: mordeczko kochana. Ty zdajesz sobie sprawę, że wybory idą i dzielenie to darmowe poparcie? Jak tak będą politykierzy chodzić od jednych, do drugich, to jak po Ciebie przyjdą, to już nikogo może nie być? xD Mi tam mogą kąty mierzyć i wydechu słuchać. Bawi mnie kolektywna nieświadomość na wypoku.