Aktywne Wpisy

TheTostu +45
Uwielbiam sobie wchodzić na fanpejdż Pełnomocnika Prezydenta m.st. Warszawy ds. komunikacji rowerowej. Zawsze lubię sobie podejrzeć komentarze, z których większość to jakieś randomy, które nawet nie mieszkają w Warszawie.
https://www.facebook.com/PelnomocnikRowerowyWarszawa
Na przykład macie taki post: po latach omijania Alei Solidarności przez c-----ą infrastrukturę (albo jazda po chodniku, którego połowę zabrały samochody na parking albo po 3-pasmowej ulicy) wreszcie doczekaliśmy się ścieżki rowerowej z prawdziwego zdarzenia. Powszechna szczęśliwość.
#warszawa #samochodoza
https://www.facebook.com/PelnomocnikRowerowyWarszawa
Na przykład macie taki post: po latach omijania Alei Solidarności przez c-----ą infrastrukturę (albo jazda po chodniku, którego połowę zabrały samochody na parking albo po 3-pasmowej ulicy) wreszcie doczekaliśmy się ścieżki rowerowej z prawdziwego zdarzenia. Powszechna szczęśliwość.
#warszawa #samochodoza
źródło: 600195798_1438845977809079_8931554856160752060_n_jpg
Pobierz
Anonymus03 +56
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Po 2, niedawno inny funkcjonariusz SW tez zamordowal, wiec widza nieprawidlowosci w ocenianiu, badaniu pracownikow.
@Thorus88: I tak i nie.
Co ile robisz okresowe? Ja co 2 lata. Z niektorych zrodel wynika ze kolesiowi odwalilo po operacji (czy zabiegu) lokcia ktora robil ten lekarz. Lekarz zrobil operacje, koles po rekonwalescencji zrobil badania kontrolne i wrocil do pracy. nastepne badania za 2 lata a jemu odwalilo miesiac po kontrolnych.
jaka tutaj wina
@Thorus88: No widzisz.
A dlaczego ja wiem co mowie?
Ano bo mielismy w robocie kolesia co przechodzil kazde badanie okresowe. Czyli zdrowy? Pracodawca nie mial podstaw zeby twierdzic
@Thorus88: a jak kuku na muniu się wykształci po badaniach?
No a jednak moze nie wyjsc. No i nie ma tu niczyjej winy. A tym bardziej winy nie ponosi jakis koles na stolku gdzies wyzej.
@Thorus88: I co z tego?
Nie lappiesz o co mi chodzi. Kolesiowi odwalilo. Na badaniach byl normalny. Nastepne badania za ile? 2 lata? rok? pol roku?. A jemu odwalilo w