Wpis z mikrobloga

Po ataku na lekarza w Krakowie Bodnar chce odwołania szefa SW, bo zabójcą okazał się być funkcjonariusz. Nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak, ale co ma do tego ataku szef SW? To ma pilnować każdego funkcjonariusza czy jak? XDDD Na serio nie rozumiem jakie procesy myślowe zachodzą w jego łbie XD #polityka #bodnar
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak ma kuku na muniu to powinno to wyjsc na badaniach do tej roboty

@Thorus88: I tak i nie.

Co ile robisz okresowe? Ja co 2 lata. Z niektorych zrodel wynika ze kolesiowi odwalilo po operacji (czy zabiegu) lokcia ktora robil ten lekarz. Lekarz zrobil operacje, koles po rekonwalescencji zrobil badania kontrolne i wrocil do pracy. nastepne badania za 2 lata a jemu odwalilo miesiac po kontrolnych.

jaka tutaj wina
  • Odpowiedz
  • 0
@Odkamieniacz I co z tego, że służba otrzymywała informacje? Jestem na 100% pewny, że ta informacja nie dotarła do szefa tej jednostki. Służba Więzienna zatrudnia około 30 tys. ludzi i pewnie wiele jest różnych postępowań i nieprawidłowości
  • Odpowiedz
nie wiem tego

@Thorus88: No widzisz.
A dlaczego ja wiem co mowie?

Ano bo mielismy w robocie kolesia co przechodzil kazde badanie okresowe. Czyli zdrowy? Pracodawca nie mial podstaw zeby twierdzic
  • Odpowiedz
@gorzki99: No w sumie racje masz. Mialem w liceum takiego kolege, z innej klasy, ale chodzilismy razem z innymi na przerwach zapalic. Pewnego razu nie wyszedl na jedna przerwe, potem na nastepna i zapytalem kolegow z jego klasy ocb. Powiedzieli ze na lekcji mu o------o wczoraj i zawiezli go do psychuszki, a potem mieli spotkanie z wychowawczynia ze on zaniedbal leczenie i teraz bedzie odbywal je w szpitalu
  • Odpowiedz
@Thorus88: I o to mi chodzi.

jak ma kuku na muniu to powinno to wyjsc na badaniach do tej roboty

No a jednak moze nie wyjsc. No i nie ma tu niczyjej winy. A tym bardziej winy nie ponosi jakis koles na stolku gdzies wyzej.
  • Odpowiedz
ale oni maja chyba bardziej restrykcyjne badania, jezeli maja bron

@Thorus88: I co z tego?

Nie lappiesz o co mi chodzi. Kolesiowi odwalilo. Na badaniach byl normalny. Nastepne badania za ile? 2 lata? rok? pol roku?. A jemu odwalilo w
  • Odpowiedz