Aktywne Wpisy

kamil-tumuletz +394
Tak działa wolny rynek frajerzy, gdyby sól fizjologiczna nie byłaby warta 700$ to nikt by tyle nie płacił tylko negocjowałby dolar dwajścia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚ #antykapitalizm
Polaki robaki obudzą się w jeszcze większym gównie przekonane że wszystko to wina lewactwa i związków zawodowych co ciemiężyły psiembiorców
Komunis (ojezu):
1. Brak regulacji cenowych: w USA nie ma centralnego nadzoru nad cenami usług medycznych.
Polaki robaki obudzą się w jeszcze większym gównie przekonane że wszystko to wina lewactwa i związków zawodowych co ciemiężyły psiembiorców
Komunis (ojezu):
1. Brak regulacji cenowych: w USA nie ma centralnego nadzoru nad cenami usług medycznych.

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
plyty_chodnikowe +136
Słyszałem dziś jadąc taksówką utwór którego wokalistka miała tak potworny timbre głosu, tak w---------ą i nachalną manierę i tak z-----e akcentowanie i wypowiadanie wyrazów że aż miałem ochotę r----------ć radio z dwururki, po wpisaniu kawałka tekstu w google dowiedziałem się że to polska s------------------------a #sanah która wyprzedaje koncerty na stadionach. Zauważam głęboką korelację gustu muzycznego polaków z ich wyborami politycznymi (e.g. - są c-----e) #muzyka #wyznanie
Przecież jakby facet do takiej dziewczyny przyszedłby w starych dresach z pepco to by go wyśmiała że fleja i biedak
#ajemge1
źródło: Fotoram.io
Pobierzźródło: temp_file5409174368232251300
Pobierzźródło: 1000108633
Pobierz