Aktywne Wpisy
hyperlink +40
Oglądasz sobie nowe auto, Opel Astra i widzisz to. Przecież takie spasowanie to jakieś nieporozumienie. Tak się teraz produkuje auta? Przecież jakbym nie wiedział, że to nowe, bezwypadkowe auto to bym pomyślał, że to blacharz po pijaku składał z przystanku autobusowego.
#motoryzacja #opel #pracaspawaczamnieprzeistacza
#motoryzacja #opel #pracaspawaczamnieprzeistacza

źródło: image
Pobierz
FejsFak +53
Ogród do oceny #stepujacybudowlaniec

źródło: IMG_20250614_183913_921
Pobierz
- 20-30kg - czy coś takiego, pies to ma być kumpel człowiek, a nie jakiś mały p-----k
- chętny do sportów nauki, ale nie aż tak skrajnie owczarek belgijski/holenderski/border collie etc.
- wesoły uśmiechnięty
- piesek do mieszkania
- może jakby miał krótką sierść to spoko, ale nie jest to wymagane
O goldenach, labradorach itd etc to wiem, dzielcie się proszę wiedzą o rasach mniej popularnych typu owczarek szkocki krótkowłosy o którego istnieniu dowiedziałem się dzisiaj 😀
#psy #pies
Wszystkie te parametry spełnia: bokser.
@rwoo Dodam tylko, że pudle są jedną z najbardziej inteligentnych ras. Świetnie sie sprawdzają w agility, dogtrekkingu, flyballu itp. Nominalnie to były psy myśliwskie. Są aktywne, gdy jest czas na aktywność, a po bardzo podstawowym treningu, spokojne w domu. W przeciwieństwie do wielu użytkowych ras, którym po prostu o--------a jak przez 10 minut nie mają zajęcia.
a te coca-colę czy inne mieszanki hybrydowe tym bardziej nie darze sympatią.
Bokser wizualnie też mi nie leży i doświadczenia moje są takie, że no jak zostało wyżej wspomniane - głupie jak but :D Ale wiem, że to zależy od właściciela.
Chętny do sportów mam na myśli bieganie, rower, góry.
Teraz zrobiłem jakiś internetowy
@JonaszSynGrazyny: skąd to wytrzasnąłeś? To rasa o najniższym ryzyku dysplazji.
@rwoo z chartami to bym się poważnie zastanowił czy jesteś w stanie zapewnić mu dość aktywności każdego dnia i czy to dobry pomysł brać je pobiegać do lasu.
a borzoj nwm jeszcze - nos wielki
Plus chart jak zobaczy zwierzynę, to jest praktycznie nieodwoływalny (podobnie jak beagle gdy złapią trop). 2x godzina aktywności dziennie
Łajki jakuckie
Zajebista jest. Póki co faworyt. Rozumiem, że masz taką?