Aktywne Wpisy

Teuvo +64
prawdopodobnie właśnie rozpoczyna się moja saga jedzenia tostów na każdy posiłek dnia przez kolejne pół roku

ShadyTalezz +6
Dokładnie tak samo jak na zachodzie libki, które skrajną prawicę wyzywały od ekstremistów, faszystów, szurów itp. potem idą z nimi do łóżka - w tym wypadku na piwko. Bardzo mocno się wahałem czy iść na drugą turę i obrzydzeniem oddać głos na Rafała ale zostaję w domu - jeśli ktoś nazywa kogoś faszystą a potem pije z nim p--o to albo kłamał i wcale tej osoby za faszystę nie uznawał albo z

źródło: GrQseC1XAAE4IjK
Pobierz
Czy zarobki rzędu 4,8k na rękę są odpowiednie dla obowiązków takich jak:
- bycie jednoosobowym dzialem seo w firmie
- prowadzenie projektów pod kątem seo w firmie
- optymalizacja stron
- przygotowywanie raportów dla klientów
- prowadzenie Linkbuildingu
- przygotowanie wytycznych do copy, potem zamówienie copy i publikacja na stronie
No w skrócie praktycznie całe seo dla klientów jest po mojej stronie.
Zastanawiam się, czy nie powinienem szukać innej roboty która będzie lepiej płatna.
Z plusów aktualnej to 100% zdalnie i brak monitorowania czasu pracy, ważne by klienci byli zadowoleni.
Jak to u was wygląda, jakich zarobków na rękę mógłbym oczekiwać za te obowiązki?
#marketing #informatyka
- ilości obsługiwanych Klientów/stron
- obrocie i zyskach, które robisz firmie z tych Klientów/stron (bo co innego, jak Twoje działania zrobiły w skali roku np. 5k obrotu miesięcznie, a co innego, jak 500k)
- efektach, jakie robisz dla tych Klientów (poza wyżej wymienionym obrotem można