Wpis z mikrobloga

@Linnior88: jak to jest że pod każdym postem gdzie jest mowa o facetach powyżej pewnego wieku i o ich wadach, to ty zawsze musisz dorzucić swoje trzy grosze? Prowadzisz jakąś krucjatę? Twoja przyjaciółka ma starszego faceta? Czy tatuś zostawił mamę dla młodszej?
  • Odpowiedz
myślę że ona ma na myśli to że w pewnym wieku facet który nie miał nigdy żony i dzieci a ma 40 lat jest rypnięty i to akurat niestety często prawda

@Linnior88: z wszystkich debilizmów jakie wypierdziałaś w swoim istnieniu - a produkujesz tylko kretynizmy - ten jest chyba największym debilizmem jaki stworzyłaś.
  • Odpowiedz
@gorzejbylo-brawobili przecież nie to napisała… tam bardziej jest napisane że facet (choć i ja bym wzięła i mężczyzn i kobiety) który powyżej pewnego wieku nie ma w swoim życiorysie choć jednej poważnej relacji (czyt. ta czysta karta) jest red-flagiem bo nie wiadomo czy on żył z jehowymi pod kloszem, jest totalnie beznadziejny z charakteru że kobiety go unikają jak ognia, może nie umiał totalnie być w relacji i się szybko rozpadały
  • Odpowiedz
nie miał nigdy żony i dzieci a ma 40 lat

@Linnior88: Musimy w końcu zdefiniować czym jest czysta karta czy całe życie signiel czy rozwód bez dziecka czy wdowiec bez dziecka? Pogubić się można już w tych statusach.
  • Odpowiedz
lol babka napisala prawdę a sie prujecie, wiadmo ze ogarnięty rozwodnik nawet dzieciaty jest lepsza partią niż 40 letni wypłosz bez ządnego poważnego doswiadczenia związkowego. tylko tutaj są ludzie ktorzy nie rozumieją dlaczego tak jest, ale mi sie nie chce tłumaczyć
  • Odpowiedz