Wpis z mikrobloga

Zastanawiam się, co PIS ma na Stanowskiego, że tak zawzięcie i posłusznie wykonuje swoją misję w tych wyborach. Debata, do kogo pierwsze pytanie? Hm, no wiadomo, Trzaskowski. Nie śledziłem wszystkich debat, czy on choć raz zapytał o coś Nawrockiego? PIS trzeba przyznać, bardzo dobrze to pod tym względem rozgrywa. Wyciągnąć na stół takiego asa jak kanał zero. Jedyny problem to ich kandydat, tego nie mogę skumać. Oni chyba myśleli, że wystarczy, że będzie wyglądał jak Andziej. #kanalzero #polityka #bekazpisu #bekazprawakow #pis #kaczynski #tust #debata #polska
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vanderwill: "Wczorajsza debata prezydencka organizowana przez „Super Express” 28 kwietnia 2025 roku nie była transmitowana w tradycyjnej telewizji. Transmisja na żywo odbyła się wyłącznie w internecie: na portalu se.pl, na kanale „Super Expressu” na YouTube oraz w telewizji internetowej Super Express TV. ​" Mało to, retransmisję na kanale zero oglądało o WIELE WIELE WIELE więcej osób niż oglądało prosto u źródła.
  • Odpowiedz
@Vanderwill: się przysraliście do tego stanowskiego.

Debata, do kogo pierwsze pytanie? Hm, no wiadomo, Trzaskowski

Może dlatego, że z pozostałymi kandydatami miał wielogodzinne rozmowy na żywo? Wyjątkiem jest Trzaskowski, Maciak i Hołownia, ale ten ostatni ma się pojawić 7 maja. Po co ma zadawać pytania komuś komu te pytania już zadawał?

Ja nie wiem gdzie wy sobie uroiliście to, że Stanowski pomaga Memcenowi
  • Odpowiedz
@Vanderwill: w tej i poprzednich debatach kandydaci mają może po dwa pytania. Kandydatów jest trzynastu. Nigdy wszystkim nie dogodzisz. Ja też bym chciał usłyszeć jak Trzaskowski zadaje pytanie Maciakowi albo Wochowi ale nie robię o to scen na wykopie.
  • Odpowiedz
@Vanderwill: Widzę, że patrzysz na wszystko tylko przez pryzmat swoich przekonań, a gdy okazuje się, że inni w Polsce nie podzielają twojego zdania i punktu widzenia, to zaczynasz zachowywać się agresywnie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Vanderwill raz go skompromitował z pytaniem o obniżke cen prądu. Wiadomo, że zadaniem Stanowskiego jest granie na osłabianie Rafaua. A co ma PiS na Stana? Raczej czego nie ma Stano po przegranych wyborach - sponsoringu Orlenu, przez co musial pozbyc sie Weszlo oddając je jakiemus kumplowi od bukmacherki
  • Odpowiedz
@mararr: i wypytał go o wszystkie glupoty które Nawrocki wypowiada, wypytał go szczegółowo o kontakty z pół swiadkiem?
Ta rozmowa wygłądała jak rozmowa Hołeckiej z Kaczyńskim.
  • Odpowiedz