Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +55
#turboobrazki Tomasz Matusiak / Mariusz Fronia
Czerwona, przysiółek wsi Gronowice w województwie opolskim.
Czerwona założona została w 1791 roku przez ministra Śląska i Prus Południowych grafa Karla Georga Heinricha von Hoym w ramach kolonizacji fryderycjańskiej, akcji osadniczej prowadzonej przez króla Fryderyka II na wschodnich terenach Prus.
Początkowo
Czerwona, przysiółek wsi Gronowice w województwie opolskim.
Czerwona założona została w 1791 roku przez ministra Śląska i Prus Południowych grafa Karla Georga Heinricha von Hoym w ramach kolonizacji fryderycjańskiej, akcji osadniczej prowadzonej przez króla Fryderyka II na wschodnich terenach Prus.
Początkowo

źródło: 1000007776
Pobierz
dyskoteka +57
#play #upc
Jestem abonentem UPC (obecnie, hatfu, play) odkąd ten dostawca istnieje (wcześniej Chello). Pod względem jakości łącza UPC to zawsze był nadinternet. Jedyny dostawca, który był w stanie zrównać się pingami i stabilnością z Gdańskim Limesem z NASK. Przez te wszystkie lata nie miałem praktycznie żadnych problemów z winy UPC, poza kilkoma chwilowymi przerwami w dostawie neta, które występowały średnio raz na 3 lata. Jak tylko coś
Jestem abonentem UPC (obecnie, hatfu, play) odkąd ten dostawca istnieje (wcześniej Chello). Pod względem jakości łącza UPC to zawsze był nadinternet. Jedyny dostawca, który był w stanie zrównać się pingami i stabilnością z Gdańskim Limesem z NASK. Przez te wszystkie lata nie miałem praktycznie żadnych problemów z winy UPC, poza kilkoma chwilowymi przerwami w dostawie neta, które występowały średnio raz na 3 lata. Jak tylko coś
trzaskowski nieudolnie bronił się przed atakami z każdej strony
nawrocki jak zwykle pieprzył populizmy i zamiast odpowiadać na pytania to odpowiadał w okół pytań
hołownia się przekrzykiwał z każdym
mentzen przyszedł sobie tiktoki ponagrywać
braun jak zwykle zadymka że fiu fiu
zandberg miał swoje 5 minut na początku i do końca debaty już wszyscy o nim zdążyli zapomnieć
a cała reszta kompletnie niewidoczna(no może poza tym że maciak po raz kolejny się skompromitował)
czyli nikt nie wygrał, przegraliśmy my bo po raz kolejny dostajemy kłótnie przedszkolaków. im bliżej wyborów tym mniejsza moja motywacja żeby oddać swój głos.
#polityka