Aktywne Wpisy

wujek_mikazjusz +661

affairz +170
KOCHANIII (zachrypniętym głosem jak Pani Seneszyn)
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym

źródło: rentierz
Pobierz
źródło: 1287089
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Dragimir: mi się kojarzy dwojako. Raz, z aferą dubajską, a dwa, z krowim klockiem na trawie.
@P-v-E: termomix nie jest tandetny
@P-v-E: Zadziwiająca doza samokrytyki. Zazwyczaj to ci inni, źli, głupi i prości. Szacunek za to, że się nie wykluczają.
@P-v-E: ja pieprzę, jak bardzo niedorozwiniętym trzeba być żeby napisać i zaplusować taki komentarz.
Smakuje mi czekolada dubajska to jestem fanem tandety i dzięki temu chcę się poczuć lepszym, a mam to po PRL (-‸ლ)
@RitmoXL ponownie, jestem NPC bo smakuje mi czekolada dubajska :D
Pomijając wykopków i internetowe dinozaury nikt nie czaiłby o co chodziło z tą aferą ( ͡º ͜ʖ͡º)
Problemem tego urządzenia jest forma w jakiej jest sprzedawany a nie samo urządzenie.