Wpis z mikrobloga

P-v-E: Chyba ty xD Lubią takie rzeczy NPCki jakich wszędzie jest wiele ale bardzo proszę nie używać w stosunku do reszty porządnych obywateli tego kraju takiego generalizowania xD
  • Odpowiedz
tak jak thermomix. Lubimy drogą tandetne, która pozwala poczuć się nam lepszymi „bo mnie stać”. Taka nasza mentalność po prl

@P-v-E: ja pieprzę, jak bardzo niedorozwiniętym trzeba być żeby napisać i zaplusować taki komentarz.

Smakuje mi czekolada dubajska to jestem fanem tandety i dzięki temu chcę się poczuć lepszym, a mam to po PRL ()

@RitmoXL ponownie, jestem NPC bo smakuje mi czekolada dubajska :D
  • Odpowiedz
  • 2
@NieBendePrasowac szkoda szczempić ryja, uwielbiam pistacje w słodyczach od 20 lat I same pistacje są drogie od kiedy sięgam pamięcią a taka czekolada to koszt raptem 30-40zł. Ale jak sobie taką kupię to zaraz sie zjeby zleca że mam kompleksy xD
  • Odpowiedz
@P-v-E: Thermomix nie jest tandetny. Jest całkiem solidnie wykonany, swego czasu serwisowałem kilka starych egzemplarzy (elektronika) i ogólnie nie było się do czego przyczepić.

Problemem tego urządzenia jest forma w jakiej jest sprzedawany a nie samo urządzenie.
  • Odpowiedz
@ZawzietyRobaczek może mi się nie kojarzy byle co z gównem. Serio, jakoś tego nigdy nie powiązałem. Dwa - jest zwyczajnie smaczne. Lubię pistacje, robię sobie sam pesto czasami w domu, lubię lody pistacjowe, wpierdzielam same pistacje, moja różowa piecze pistacjowe ciasta. Więc raczej hui mnie obchodzi co kto o tym myśli jak mi to zwyczajnie smakuje. (Nie jem dużo słodyczy wiec może jadłem to że 2-3 razy but still kupije to
  • Odpowiedz