Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od lat się ubieram w taki sam sposób i pchnęło mnie do zmiany lekko stylu. Pytanie bardziej skierowane do różowych pasków, czy taki subtelny srebrny łańczuszek, noszony na czarnym ubraniu (pic rel) jest jakkolwiek atrakcyjny czy jednak uchodzi za cygaństwo i bardziej odstrasza?

Wiem że najważniejsze to nie przejmować się opiniami innych, ale sam mam wątpliwości czy to dobrze wygląda. Bądźmy szczerzy, każdy czy tego chce czy nie, przejmuje się w jakiś sposób tym co inni myślą (szczególnie wśród znajomych), więc nie chce uchodzić za dziwaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pytanie #rozowepaski #moda #modameska #pytaniedorozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Z mojego doświadczenia (niebieski here) wynika, że albo patusy, albo bracie ze wschodu tak chodzą. Więc: machający-papaj.meme

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

mirkoanonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od lat się ubieram w taki sam sposób i pchnęło...

źródło: SREBRNY-NASZYJNIK-MESKI-LANCUSZEK-PANCERKA-SREBRO-PREZENT-DLA-TATY-CHLOPAKA-Waga-0-1-g

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Ten akurat wygląda słabo i w ogóle goły łańcuszek wygląda średnio, łańcuszek z wisiorkiem układa się w V co jest swego rodzaju "ramką" dla twarzy, ja noszę żmijkę i nieduży srebrny wisiorek.

Gx
  • Odpowiedz