mirko_anonim mirko_anonim 29.04.2025, 12:43:12 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonimCzy w #krakow jest jakiś sklep łuczniczy, gdzie stacjonarnie mogę sobie obejrzeć łuki, w tym bloczkowe? #lucznictwo 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim· Zaakceptował: mkarweta💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projektPokaż spoiler
Aerwin Aerwin 29.04.2025, 13:19:05 via Wykop 0 + @mirko_anonim: Takie co mi przychodzą do głowy to MIlitaria.pl na DietlaKnieja koło Galerii KazimierzJakiś sklep myśliwski był też na Krakowskiej w Wieliczce (koło outletu maxfliz zaraz za autostradą w stronę wieliczki)Pokaż całość
Czy w #krakow jest jakiś sklep łuczniczy, gdzie stacjonarnie mogę sobie obejrzeć łuki, w tym bloczkowe?
#lucznictwo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
MIlitaria.pl na Dietla
Knieja koło Galerii Kazimierz
Jakiś sklep myśliwski był też na Krakowskiej w Wieliczce (koło outletu maxfliz zaraz za autostradą w stronę wieliczki)